Διεθνής έκθεση IMTM: Η CK Strategies αναδεικνύει την Ήπειρο στους leaders του τουρισμού

03 Mar 2023, 16:34 | ΕΚΘΕΣΕΙΣ / ΣΥΝΕΔΡΙΑ

TornosNews.gr

Διεθνής έκθεση IMTM: Η CK Strategies αναδεικνύει την Ήπειρο στους leaders του τουρισμού

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Η Πρέβεζα και η Κόνιτσα έλαμψαν στην Διεθνή έκθεση ΙΜΤΜ στο Ισραήλ

Η δημοτικότητα της Πρέβεζας και της Κόνιτσας ήταν εμφανής κατά τη διάρκεια της 29ης Διεθνούς έκθεσης Τουρισμού IMTM, που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ.

Θεωρούμενη ως μία από τις μεγαλύτερες ετήσιες διεθνείς εκθέσεις επαγγελματικού τουρισμού, η IMTM φέτος είχε περισσότερους από 25.000 επισκέπτες και 1.760 εκθέτες από 52 χώρες.

Πραγματοποιήθηκαν κορυφαίες Β2Β συναντήσεις μέσω της εταιρείας της τουριστικού μάρκετινγκ CK Strategies, με τους leader της Ισραηλινής αγοράς, Tour operators, Media και αεροπορικές εταιρείες, οι οποίες έδειξαν έντονο ενδιαφέρον για το πτητικό τους πρόγραμμα για το αεροδρόμιο του Ακτίου.

Όπως τόνισε και η κυρία Tali Laufer, η Γενική Διευθύντρια της Ένωσης Ταξιδιωτικών Γραφείων & Συμβούλων του Ισραήλ, η Ήπειρος είναι ανάμεσα στους δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς για τους Ισραηλινούς τουρίστες και σημειώνει ότι παρατηρήθηκε μεγάλο τουριστικό ενδιαφέρον από την Ισραηλινή αγορά για την Πρέβεζα και Κόνιτσα.

Με στόχο την ανάδειξη των θεματικών μορφών τουρισμού που προσφέρονται και για την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, εξηγεί ο κος Λαζογιάννης, Αντιδήμαρχος Τουρισμού της Κόνιτσας.

Ο Δήμος Κόνιτσας ως ενας ανερχόμενος προορισμός ήπιας τουριστικής ανάπτυξης, αυθεντικής φιλοξενίας και πραγματικός παράδεισος των υπαίθριων δραστηριοτήτων για τους επισκέπτες, φιλοδοξεί να καλύψει τις ανάγκες Ισραηλινών Tour operators που αναζητούν νέους προορισμούς για τους πελάτες τους.

Θα ακολουθήσει η οργάνωση ενος fam trip, έτσι ώστε δημοσιογράφοι και ταξιδιωτικοί πράκτορες να έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις ομορφιές του Δήμου μας από κοντά. 

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα