Ολοκληρώνεται σήμερα το 100% Hotel Show 2022, με πρωταγωνιστές τους αρχιτέκτονες και τα μεγάλα ξενοδοχεία

21 Nov 2022, 11:10 | ΕΚΘΕΣΕΙΣ / ΣΥΝΕΔΡΙΑ

TornosNews.gr

Ολοκληρώνεται σήμερα το 100% Hotel Show 2022, με πρωταγωνιστές τους αρχιτέκτονες και τα μεγάλα ξενοδοχεία

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Η τρίτη ημέρα του 100% Hotel Show χαρακτηρίστηκε -όπως και οι δύο προηγούμενες- από υψηλή επισκεψιμότητα, και στοχευμένες επαφές ανάμεσα στις Εταιρείες που συμμετέχουν στην Έκθεση και τους Ξενοδόχους και Αρχιτέκτονες που την επισκέφθηκαν με στόχο να ενημερωθούν και να δημιουργήσουν νέες συνεργασίες. Επίσης, τα Workshops του 100% Hotel Show σημείωσαν και πάλι υψηλή επισκεψιμότητα, επισφραγίζοντας τον επιμορφωτικό χαρακτήρα της Έκθεσης.
 
Η Έκθεση 100% Hotel Show ολοκληρώνεται σήμερα, και η τελευταία ημέρα είναι εξ ολοκλήρου αφιερωμένη στους Αρχιτέκτονες και τα Μεγάλα Ξενοδοχεία. Αφ’ ενός το πρόγραμμα των Workshops την καθιστά ως “Architect’s Day”, καθώς είναι αποκλειστικά προσανατολισμένο σε θέματα Αρχιτεκτονικής και Design, και αφ’ ετέρου για τα ξενοδοχειακά στελέχη η Δευτέρα είναι παραδοσιακά η ημέρα που επιτυγχάνεται υψηλής ποιότητας networking και αποτελεσματική διερεύνηση νέων συνεργασιών.

Το Πρόγραμμα των σημερινών Workshops:

Προσβασιμότητα στα ξενοδοχεία: Ο ρόλος κλειδί του Αρχιτεκτονικού Σχεδιασμού & Design για ένα φιλικό προς τον άνθρωπο ξενοδοχείο.


Greek Architects Abroad: Η Ιστορία πίσω από τα ξενοδοχειακά έργα και την πορεία των Elastic Architects.

 
Case Study | Linea Special: Η καινούρια σειρά διακοπτών με πρωτότυπο και κομψό σχεδιασμό για 1η φορά στην Ελλάδα από τη Vimar.


“Η Αρχιτεκτονική της Στατικής”, και ο ρόλος της στην ανακαίνιση παλιότερων και υφιστάμενων κτιρίων.


Yacht Design: Η επόμενη ημέρα του yachting και πώς επηρεάζει την ξενοδοχειακή ανάπτυξη. 

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα