Έκθεση FVW Travel Talk virtual counter days 2021 για τη γερμανική τουριστική αγορά

20 Jan 2021, 15:39 | ΕΚΘΕΣΕΙΣ / ΣΥΝΕΔΡΙΑ

TornosNews.gr

Έκθεση FVW Travel Talk virtual counter days 2021 για τη γερμανική τουριστική αγορά

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Η έκθεση FVW Travel Talk virtual counter days 2021 για τη γερμανική τουριστική αγορά θα πραγματοποιηθεί στις 11 και 12 Φεβρουαρίου, με τη συμμετοχή προορισμών από τη Μεσόγειο, τις ΗΠΑ, την Αυστραλία, την Ιαπωνία, χώρες της Άπω Ανατολής κλπ.

Στην έκθεση συμμετέχουν ξενοδοχεία, Περιφέρειες, Δήμοι, προορισμοί, φορείς κλπ. Το κοινό της είναι travel agents οι οποίοι θα επικοινωνήσουν με τους συμμετέχοντες, θα γνωρίσουν τα πλεονεκτήματά τους, προτάσεις διακοπών, προσφορές, θα ανταλλάξουν κάρτες και θα συνεχίσουν την επικοινωνία μέσω της έκθεσης ακόμη και δύο εβδομάδες μετά τη λήξη της.

Στη διάρκεια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν φόρουμ, συνεντεύξεις και δρώμενα σε εικονικό περιβάλλον.

Παράλληλα αναπτύσσεται το εκπαιδευτικό πρόγραμμα για προορισμούς και ξενοδοχεία (ιδίως για αλυσίδες) FVW Akademie με εκπαιδευτικά προγράμματα για την εξειδίκευση των πωλητών τουριστικών γραφείων. Έχουν διάρκεια ενός έτους, «τρέχουν» σε όλες τις συσκευές και ενισχύουν σημαντικά τις πωλήσεις.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο πραγματοποιήθηκε υβριδικό συνέδριο στο πλαίσιο του 9ου fvw workshop στη Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική.

Το FVW είναι το κορυφαίο μέσο ενημέρωσης τουρισμού στη Γερμανία με δίκτυο 10.000 τουριστικών γραφείων τα οποία ενημερώνονται καθημερινά με τα νέα και τις digital δράσεις του.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα