Online συνέδριο ΙΤΒ: Πώς διαμορφώνονται οι νέες τάσεις στα ταξίδια μετά τον κορωνοϊό

11 Sep 2020, 14:42 | ΕΚΘΕΣΕΙΣ / ΣΥΝΕΔΡΙΑ

Χριστίνα Λαΐνοπούλου

Online συνέδριο ΙΤΒ: Πώς διαμορφώνονται οι νέες τάσεις στα ταξίδια μετά τον κορωνοϊό

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Οι αλλαγές στις τουριστικές ροές, οι προτιμήσεις των καταναλωτών και οι δυνατότητες ανάπτυξης των ειδικών διακοπών θα βρεθούν στο επίκεντρο του συνεδρίου της ITB που θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά στις 15 Σεπτεμβρίου του 2020.

Ειδικοί από το χώρο των ταξιδίων θα παρουσιάσουν τα τελευταία δεδομένα της αγοράς και θα προσφέρουν στους συμμετέχοντες πολύτιμες πληροφορίες για ζητήματα όπως τα επαγγελματικά ταξίδια και οι αλλαγές στην επιλογή προορισμού διακοπών. 

Όσοι παρακολουθήσουν το συνέδριο, που θα μεταδοθεί μέσω του ITB Travel Network, θα ανταλλάξουν πληροφορίες σχετικά με στατιστικά δεδομένα της αγοράς.

Η Statista θα παρουσιάσει αναλύσεις της τρέχουσας κατάστασης στα ταξίδια και εκτιμήσεις για τη ζήτηση στο μέλλον ενώ οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν για την έκταση των αλλαγών που προκαλεί ο κορωνοϊός στις ταξιδιωτικές συνήθειες και προτιμήσεις των καταναλωτών παγκοσμίως αλλά και για τους τομείς ταξιδίων που θα δουν μεγάλη ανάπτυξη στο μέλλον.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στις συζητήσεις και να γνωριστούν μεταξύ τους. Θα ακολουθήσει ανάλυση της αγοράς επαγγελματικών ταξιδίων από την ταξιδιωτική Ένωση VDR, ενώ η Destination Capacity θα εξηγήσει τις διαφορετικές απαιτήσεις στην επιλογή ταξιδιωτικού προορισμού.

Το συνέδριο θα προβληθεί διαδικτυακά εδώ.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα