Ξεναγήσεις στην Ελλάδα: Webinar για τη σημερινή κατάσταση και την επόμενη μέρα

11 Apr 2020, 10:56 | ΕΚΘΕΣΕΙΣ / ΣΥΝΕΔΡΙΑ

TornosNews.gr

Ξεναγήσεις στην Ελλάδα: Webinar για τη σημερινή κατάσταση και την επόμενη μέρα

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Τα Athens Walking Tours, που ανήκουν στην εταιρεία City Contact, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που αναλαμβάνει σε ένα δύσκολο για τον τουρισμό περιβάλλον, διοργανώνει  το πρώτο ONLINE EVENT με έμφαση στις ξεναγήσεις και τους ξεναγούς.

Το event αυτό θα γίνει διαδικτυακά σήμερα, Σάββατο 11 Απριλίου στις 18.30, θα είναι με δωρεάν συμμετοχή και ανοικτό σε κάθε ενδιαφερόμενο. Το θέμα του θα είναι:

"Η σημερινή κατάσταση και το μέλλον μας. Πότε θα αρχίσουμε να δουλεύουμε;" 

Η διεξαγωγή της συζήτησης θα γίνει υπό μορφή πάνελ, όπου καταξιωμένοι ξεναγοί και στελέχη από τουριστικά γραφεία, θα έχουν τη δυνατότητα να εκθέσουν τις απόψεις τους και να συζητήσουν με το κοινό, καθώς η πλατφόρμα που θα χρησιμοποιηθεί δίνει τη δυνατότητα ερωτήσεων και τοποθετήσεων από όλους του συμμετέχοντες.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της City Contact κ. Γιάννης Γιαννακάκης δήλωσε σχετικά:

« Το νέο περιβάλλον που ζούμε σήμερα, απαιτεί νέες δράσεις. Εμείς στα Athens Walking Tours, διοργανώνουμε με χαρά αυτό το γεγονός, ώστε ο κάθε συμμετέχων να μπορεί να το παρακολουθήσει και να συμμετέχει από το σπίτι του, τον υπολογιστή ή το κινητό του.

Γιατί τώρα, που βρισκόμαστε σε περιορισμό όλων των δραστηριοτήτων μας, και δεν γνωρίζουμε πότε θα τελειώσει αυτή η απομόνωση, οφείλουμε και μπορούμε να προχωρήσουμε σε συζήτηση και ανάλυση των σημερινών δεδομένων, και σε δράσεις που θα μπορούν να μας προσφέρουν ασφάλεια και ελπίδα για το μέλλον».

Για την προεγγραφή σας  ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο, γιατί οι θέσεις είναι περιορισμένες:

https://www.bigmarker.com/city-contact/3-2020-04-11-06-30-pm

 

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα