Hotel Megatrends| Xenia 2019: Καινοτομία και Παράδοση στις προτάσεις για χώρους φιλοξενίας

23 Nov 2019, 19:50 | ΕΚΘΕΣΕΙΣ / ΣΥΝΕΔΡΙΑ

TornosNews.gr

Hotel Megatrends| Xenia 2019: Καινοτομία και Παράδοση στις προτάσεις για χώρους φιλοξενίας

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Το Hotel Megatrends Project της έκθεσης Xenia 2019 μαγνήτισε την προσοχή και εντυπωσίασε τους επισκέπτες σήμερα Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019, με τις ιδιαίτερες προτάσεις πέντε φημισμένων αρχιτεκτόνων για χώρους φιλοξενίας, ο σχεδιασμός των οποίων βασίστηκε στον  θεματικό άξονα «Καινοτομία και Παράδοση». 

Ακριβώς δίπλα στο project σε όλη την διάρκεια της ημέρας πραγματοποιήθηκαν στο ειδικά διαμορφωμένο stage του Hotel Megatrends / Talks εισηγήσεις και workshops που με το διαδραστικό χαρακτήρα τους συνέβαλαν στην ανταλλαγή γνώσεων, εμπειριών και απόψεων. Τα θέματα που αναπτύχθηκαν καθήλωσαν τους ενδιαφερόμενους.

Η αρχή έγινε με την χρηστική ενότητα γύρω από το design ξενοδοχείων και τα υλικά. Το section αυτό, συνολικής διάρκειας 75 λεπτών, χωρίστηκε σε δύο μέρη. Το μεν πρώτο ήταν εστιασμένο στα σύγχρονα και με βάσεις τις τάσεις και τις απαιτήσεις υλικά που χρησιμοποιούνται και γενικά προτείνονται στην κατασκευή και ανακαίνιση των σύγχρονων τουριστικών καταλυμάτων και ξενοδοχείων και περιλάμβανε παρουσιάσεις και συζήτηση με εκπρόσωπους εταιριών και συνδέσμων των κλάδων αλουμινίου, μαρμάρου, υαλοπινάκων και ξύλου.

Το δε δεύτερο μέρος είχε ιταλικό αέρα με παρουσίαση αλλά και συζήτηση με τον Alessandro Cararra από την Carrara S.R.L. για το πώς το design ενός χώρου επηρεάζεται από την τεχνολογία και τις εξελίξεις στον τομέα αυτό. Αρχιτεκτονική, design, αειφορία, εξοικονόμηση ενέργειας και wellbeing ήταν τα θέματα που προσέγγισαν οι ομιλητές της ενότητας με τις ερωτήσεις των παραβρισκόμενων και τον διάλογο που ακολούθησε να συνεισφέρουν στο να λυθούν καίριες σημαντικές απορίες των επαγγελματιών που τις παρακολούθησαν.

Διαβάστε τη συνέχεια στο xenianews.gr

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα