Xenia News 2019: Η επίσημη πηγή ενημέρωσης για την XENIA 2019

27 Jun 2019, 15:08 | ΕΚΘΕΣΕΙΣ / ΣΥΝΕΔΡΙΑ

TornosNews.gr

Xenia News 2019: Η επίσημη πηγή ενημέρωσης για την XENIA 2019

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Το Tornos News ανακοινώνει για 2η χρονιά την αποκλειστική συνεργασία με την Forum SA για την έκδοση του Xenia News στα πλαίσια της έκθεσης Xenia. Το Xenia News είναι το επίσημο ειδησεογραφικό περιβάλλον της έκθεσης Xenia, που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει τον ιστότοπο www.xenianews.gr, newsletters, ηλεκτρονικές εκδόσεις, με δημοσιογραφική κάλυψη κατά τη διάρκεια της έκθεσης και το ειδικό έντυπο νέων, το Xenia News το οποίο θα διανεμηθεί μέσα στην έκθεση. 

Η συντακτική ομάδα του Tornos News δηλώνουν ενθουσιασμένοι γι αυτή την συνεργασία και είναι έτοιμοι για την live κάλυψη της έκθεσης στην online έκδοση του Xenia News στο www.xenianews.gr

Ακόμα μέσα στην έκθεση θα κυκλοφορήσει έντυπη glossy έκδοση σε 9.000 αντίτυπα με νέα, πληροφορίες, αναλύσεις, συνεντεύξεις και προτάσεις για τους εκθέτες και τους επισκέπτες. 

Ο τουρισμός αποτελεί σημαντική πηγή εσόδων για την χώρα και τα τελευταία χρόνια οι επιδόσεις του ελληνικού τουρισμού έχουν εκτοξευθεί. Ελληνικές και ξένες εταιρείες επενδύουν σε καταλύματα ενώ και το πρόσωπο του τουρισμού αλλάζει μπαίνοντας σε μια πιο σύγχρονη και πολυτελή τροχιά. Η έκθεση Xenia ενημερώνει τους επαγγελματίες του τουρισμού για τα τελευταία trends στον κλάδο. Φέτος, αναμένεται ότι περισσότεροι από 30,000 επισκέπτες θα βρεθούν στην έκθεση Xenia 2019.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της FORUM ΑΕ, κ. Νίκος Χουδαλάκης δήλωσε για αυτή την συνεργασία «Η FORUM ΑΕ εμπιστεύεται πάντα τους καλύτερους και πιο αξιόπιστους συνεργάτες. Εμπιστευθήκαμε την ομάδα του Tornos News καθώς διαθέτουν έμπειρους δημοσιογράφους και εγγυώνται ένα αποτέλεσμα εφάμιλλο της διοργάνωσης της έκθεσης Xenia»

Από την μεριά του ο CEO της City Contact και του Tornos News κ. Ιωάννης Γιαννακάκης, δηλώνει: «Για εμάς, η συνεργασία με μια από τις κορυφαίες εταιρείες στη διοργάνωση εμπορικών εκθέσεων,  στη δημιουργία μιας εμπορικής έκδοσης, για 2η χρονιά, στα υψηλά πρότυπα ποιότητας που απαιτεί ο θεσμός της Xenia και το κοινό της, είναι μια ευχάριστη και καλοδεχούμενη πρόκληση. Η Forum είναι ένας πολύτιμος συνεργάτης και θα συνεχίσουμε την παράδοση που ξεκινήσαμε μαζί, με στόχο την ποιοτική και έγκυρη ενημέρωση των επαγγελματιών του ελληνικού τουρισμού».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το Xenia News.

 
Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα