Τουρισμός Γκολφ: Τριπλή διάκριση για το Costa Navarino στα World Golf Awards 2023

26 Oct 2023, 14:18 | ΕΙΔΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Χριστίνα Λαΐνοπούλου

Τουρισμός Γκολφ: Τριπλή διάκριση για το Costa Navarino στα World Golf Awards 2023

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Τριπλή διάκριση απέσπασε το Costa Navarino στα βραβεία World Golf Awards, καθώς αναδείχθηκε στους κορυφαίους προορισμούς για γκολφ στον κόσμο.

Σε τελετή που πραγματοποιήθηκε για την 10η ετήσια απονομή των World Golf Awards στο Radisson Blu Hotel Yas Island στο Άμπου Ντάμπι, αναδείχθηκαν τα κορυφαία brand τουρισμού γκολφ και φιλοξενίας στον κόσμο, όπως προέκυψαν από ψηφοφορία επαγγελματιών της βιομηχανίας, εκπροσώπων μέσων ενημέρωσης και του κοινού σε περίοδο ενός έτους.

Συγκεκριμένα, το Costa Navarino βραβεύθηκε ως ο Καλύτερος Χώρος για Γκολφ στον κόσμο για το 2023, ενώ το Costa Navarino - International Olympic Academy Golf Course αναδείχθηκε το καλύτερο γήπεδο γκολφ στην Ελλάδα και το The Westin Resort Costa Navarino το καλύτερο ξενοδοχείο γκολφ στην Ελλάδα.

Τα World Golf Awards γιορτάζουν και βραβεύουν την αριστεία στον τουρισμό γκολφ, τα γήπεδα παγκόσμιας κλάσης και τους προορισμούς γκολφ.

Τα βραβεία ξεκίνησαν να απονέμονται το 2014 με στόχο να ανεβάσουν τα στάνταρ της βιομηχανίας τουρισμού γκολφ, βραβεύοντας τους οργανισμούς που ηγούνται στον τομέα.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα