Γαμήλιος τουρισμός | Η Αττάλεια προσελκύει γάμους πλούσιων Ινδών, που κοστίζουν εκατομμύρια δολάρια

12 May 2023, 12:06 | ΕΙΔΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

TornosNews.gr

Γαμήλιος τουρισμός | Η Αττάλεια προσελκύει γάμους πλούσιων Ινδών, που κοστίζουν εκατομμύρια δολάρια

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Προορισμός για μεγαλειώδεις γάμους Ινδών, που διαρκούν πάνω από τρεις ημέρες και νύχτες και κοστίζουν εκατομμύρια δολάρια, έχει γίνει η Αττάλεια.

Τα πολυτελή ξενοδοχεία στο Τουριστικό Κέντρο Belek, 36 χιλιόμετρα ανατολικά της Αττάλειας, έχουν γίνει τα αγαπημένα για τους γάμους πλούσιων Ινδών, υψηλού προϋπολογισμού, οι προετοιμασίες των οποίων ξεκινούν μήνες πριν. Χαρακτηριστικά αναφέρεται ότι τα μπαχαρικά που θα χρησιμοποιηθούν στα γεύματα, το προσωπικό και οι μάγειρες μεταφέρονται από το εξωτερικό.

Ένας από τους τελευταίους γάμους, που προσέλκυσαν το ενδιαφέρον τουρκικών και διεθνών μέσων ενημέρωσης, ήταν αυτός με τα παιδιά ινδικών οικογενειών, που ασχολούνται με το εμπόριο στον Καναδά.

Οι προετοιμασίες για το γάμο ξεκίνησαν έξι μήνες νωρίτερα. Εκτός από τους 250 καλεσμένους από την Ινδία, καλλιτέχνες, 200 άτομα προσωπικό και 25 Ινδοί σεφ πήγαν στην Αττάλεια με ιδιωτικά αεροπλάνα. Ο στολισμός στο ξενοδοχείο, που φιλοξένησε τον γάμο, περιελάμβανε χιλιάδες λουλούδια.

Ο γάμος, που στοίχισε εκατομμύρια δολάρια, διοργανώθηκε σύμφωνα με τις ινδικές παραδόσεις. Ξεκίνησε με εορταστικό «Welcome», συνεχίστηκε με την εκδήλωση "bridal high tea" και τους χορούς από τους συγγενείς της νύφης και του γαμπρού τη δεύτερη μέρα.

Στο γάμο, με τραγούδια και μουσικές από τους καλλιτέχνες, 25 Ινδοί σεφ ετοίμασαν ειδικά μενού με την υποστήριξη των σεφ του ξενοδοχείου.

Την τρίτη μέρα πραγματοποιήθηκε θρησκευτική τελετή και τελετή barat. Στο πλαίσιο του γάμου υπήρξαν δεξιώσεις μαζί με μουσικές και χορευτικές εκδηλώσεις

Ο Sadi Algan, project manager της Inventum Global, που διοργάνωσε τον γάμο, είπε ότι η ομάδα του είναι περήφανοι, που οργάνωσε αυτόν τον 23ο γάμο στην Αττάλεια φέτος.

"Καλεσμένοι από διάφορα μέρη του κόσμου ήρθαν εδώ για το γάμο των παιδιών ινδικών οικογενειών που ζουν στον Καναδά. Αυτοί οι γάμοι υψηλού προϋπολογισμού συνεισφέρουν απίστευτα στην οικονομία της Τουρκίας όσον αφορά την απασχόληση που δημιουργούν. Στόχος μας είναι να πραγματοποιήσουμε περισσότερους από 50 γάμους φέτος», είπε ο Sadi Algan.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα