Η Ακτή Βουλιαγμένης φιλοξένησε το μεγάλο θεσμό γυμναστικής και ευεξίας Athens Fitness Festival 2023

10 May 2023, 14:57 | ΕΙΔΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

TornosNews.gr

Η Ακτή Βουλιαγμένης φιλοξένησε το μεγάλο θεσμό γυμναστικής και ευεξίας Athens Fitness Festival 2023

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Στην πιο δημοφιλή ακτή της Αττικής, την Ακτή Βουλιαγμένης που διαχειρίζεται η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) διοργανώθηκε φέτος το ATHENS FITNESS FESTIVAL 2023 (5-7 Μαΐου 2023)).

Ένα φεστιβάλ γυμναστικής και ευεξίας που απευθύνεται σε όλους, μικρούς, μεγάλους, επαγγελματίες ή μη στο χώρο του fitness, έλαβε χώρα στην πλήρως ανακαινισμένη και αναβαθμισμένη Ακτή Βουλιαγμένης, με στόχο την προώθηση της φυσικής κατάστασης και της ευεξίας ως τρόπο ζωής, παρέχοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να παρακολουθήσουν φαντασμαγορικές επιδείξεις, να συμμετάσχουν σε ασκήσεις  εκγύμνασης λαμβάνοντας μέρος στα πιο σύγχρονα προγράμματα των κορυφαίων εκπαιδευτών,   αλλά και να περιηγηθούν στον ανοιχτό εκθεσιακό χώρο.

Σε 70.000 τ.μ. στη χρυσή αμμουδιά δίπλα στη γαλάζια θάλασσα και για 3 ημέρες, πάνω από 100 κορυφαία ονόματα του παγκόσμιου fitness συνέπραξαν σε προγράμματα 10 κατηγοριών, δημιουργώντας το απόλυτο αθλητικό γεγονός.

Η Ακτή Βουλιαγμένης, εκτός από μοναδικό, σταθερής αξίας διαχρονικό προορισμό καλοκαιρινής απόλαυσης για Έλληνες και ξένους, αναδεικνύεται ως ένας πολυδιάστατος προορισμός για όλο το χρόνο, προσφέροντας στιγμές  χαλάρωσης, αναζωογόνησης, άθλησης, διασκέδασης και αναψυχής στους  κολυμβητές, όλες τις εποχές του έτους,  καθώς και στους φίλους των σπορ, φιλοξενώντας τους στις άρτιες υποδομές της και στα σύγχρονα γήπεδα τένις, μπάσκετ, βόλεϊ και beach volley.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα