Αδελφοποίηση Λονδίνου-Μαδρίτης στη νυχτερινή διασκέδαση ως μέσο τουριστικής προώθησης

18 Apr 2023, 11:52 | ΕΙΔΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Χριστίνα Λαΐνοπούλου

Αδελφοποίηση Λονδίνου-Μαδρίτης στη νυχτερινή διασκέδαση ως μέσο τουριστικής προώθησης

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Το νέο κοινό πρότζεκτ «MADRID LOVES LONDON: CONNECTING THE NIGHTLIFE OF CITIES» λανσάρουν η Μαδρίτη και το Λονδίνο προκειμένου να προωθήσουν την αδελφοποίηση μεταξύ της νυχτερινής ζωής και της διασκέδασης των δύο πόλεων για να ενθαρρύνουν τους ταξιδιώτες που έχουν κίνητρο τη διασκέδαση για τις διακοπές τους.

Η καμπάνια MADRID LOVES LONDON θα συνδέσει τη νυχτερινή ζωή του Λονδίνου και της Μαδρίτης και θα αναδείξει τη σημασία της στην ποιότητα ζωής και την ψυχική υγεία. Η κοινωνικοποίηση, η μουσική και ο χορός γίνονται όλο και πιο σημαντικά στην κοινωνία και συνιστούν οικονομικό μοχλό για τον τουρισμό σε πολλές πόλεις.

Η καμπάνια δίνει έμφαση στην αξία της προσφοράς αναψυχής και ψυχαγωγίας σε τουριστικούς προορισμούς, όπως αποτυπώνεται στα δεδομένα μελέτης που διεξήγαγε η NOCHE MADRID κατά τη διάρκεια της World Travel Market: για το 78,5% των Λονδρέζων, η νυχτερινή ζωή είναι σημαντική ή πολύ σημαντική κατά την επιλογή προορισμού.

Όσον αφορά τις βασικές προτιμήσεις και προτεραιότητες των Άγγλων όσον αφορά την απόλαυση της νυχτερινής ζωής, την πρώτη θέση καταλαμβάνει η ποιότητα των χώρων διασκέδασης (89,2%), ακολουθούμενη από τη διαθεσιμότητα των μέσων μαζικής μεταφοράς τη νύχτα (85,7%) και την ασφάλεια των δρόμων τη νύχτα (82,1%).

Όσον αφορά την αξιολόγηση της ποιότητας των χώρων νυχτερινής διασκέδασης, η πιο σημαντική πτυχή είναι η ατμόσφαιρα (96,4%), ακολουθούμενη από τη μουσική (92,8%) και τις τιμές των εισιτηρίων και των ποτών (92,4%).

Ως προς το πρόγραμμα δραστηριοτήτων των κλαμπ της Μαδρίτης στο Λονδίνο, στις 20, 21 και 22 Απριλίου θα διοργανωθούν πάρτι που θα επιδιώξουν την αλληλεπίδραση με το κοινό, μαζί με περιήγηση σε χώρους αναψυχής όπως το Camden, το Shoreditch και το Piccadilly.

 

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα