Κάντε διακοπές σαν τον Πούτιν: Νέα ταξιδιωτικά πακέτα από το κρατικό ταξιδιωτικό γραφείο της Ρωσίας

21 Oct 2021, 11:00 | Ο Torna-δόρος

Σοφία Κοντογιάννη

Κάντε διακοπές σαν τον Πούτιν: Νέα ταξιδιωτικά πακέτα από το κρατικό ταξιδιωτικό γραφείο της Ρωσίας

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Τα βήματα του Βλαντίμιρ Πούτιν στα αγαπημένα του μέρη στη Σιβηρία θα έχουν την ευκαιρία να ακολουθήσουν οι τουρίστες, μέσω ενός νέου πακέτου διακοπών που σχεδίασε το κρατικό ταξιδιωτικό γραφείο Rostourism.

Το εν λόγω πακέτο θα καλύπτει αρκετές περιοχές τις οποίες κατά καιρούς επιλέγει για τη χαλάρωσή του ο Ρώσος πρόεδρος.

Η αναψυχή στην άγρια φύση, η ιππασία, το κυνήγι, το ψάρεμα και το κολύμπι , αποτελούν εδώ και χρόνια αγαπημένες δραστηριότητες του προέδρου αλλά και επίδειξη της φυσικής του δύναμης. Αυτό ενθαρρύνει εκατομμύρια τουρίστες να ανακαλύψουν την ομορφιά της Ρωσίας , σύμφωνα με την επικεφαλής του Rostourism κα Zarina Doguzova.

Ερωτώμενοι σχετικά, αρκετοί Ρώσοι εξέφρασαν ενθουσιασμό για την ιδέα, ωστόσο ανησυχούν ότι τέτοια ταξίδια μπορεί να είναι ακριβά σε σύγκριση με τα πακέτα διακοπών στο εξωτερικό. ‘Όπως δήλωσαν πολλοί πολίτες, θα υπάρξουν τουρίστες οι οποίοι θα ενδιαφερθούν για τα μέρη που επιλέγει ο πρόεδρος γιατί είναι ασυνήθιστα, ενώ παράλληλα τα ταξίδια αυτά θα μπορούσαν να φέρουν τους ανθρώπους κοντά, διατηρώντας το εθνικό πνεύμα.

Σημειώνεται ότι η κυβέρνηση της Ρωσίας έχει δεσμευτεί να υποστηρίξει τον ταξιδιωτικό κλάδο λόγω του πλήγματος που έχει δεχθεί από την πανδημία του κορωνοϊού, προσφέροντας μεταξύ άλλων επιστροφή χρημάτων για ταξίδια που έχουν κλειστεί χρησιμοποιώντας το σύστημα πληρωμών με κάρτα Mir της χώρας.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα