Χλιδάτες διακοπές σε 3.500 υπαλλήλους του στην Κων/πολη προσφέρει Ινδός μεγιστάνας

13 Jul 2018, 09:55 | Ο Torna-δόρος

Γιάννης Παπαδόπουλος

Χλιδάτες διακοπές σε 3.500 υπαλλήλους του στην Κων/πολη προσφέρει Ινδός μεγιστάνας

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Μια ιδιαίτερα ακριβή παροχή επιβράβευσης των καλύτερων υπαλλήλων του προσφέρει ο Ινδός δισεκατομμυριούχος Dilip Changwi, ο επονομαζόμενος βασιλιάς των φαρμάκων στη χώρα του με την εταιρεία παραγωγής φαρμάκων Sun Pharmaceutical Industries (SPIL).

Ο κ.Dilip Changwi, λοιπόν, θα διαθέσει 10 εκατ. δολάρια για τις διακοπές 3.500 υπαλλήλων του τον Ιούλιο στην Κωνσταντινούπολη, επιλέγοντας τα 10 πιο πολυτελή ξενοδοχεία της πόλης στα παράλια του Βοσπόρου. Έχουν γίνει κρατήσεις στα πιο ακριβά δωμάτια, μεταξύ των οποίων σουίτες και προεδρικές σουίτες, ενώ ομάδα μαγείρων θα βρίσκεται εκεί για να παρασκευάζει τα αγαπημένα γεύματα των Ινδών υπαλλήλων του.

Παράλληλα, θα υπάρχει ένα ειδικό πρόγραμμα διασκέδασης και εκδρομών των υπαλλήλων με επίσκεψη στα αξιοθέατα της τουρκικής μητρόπολης. Όπως προναφέρθηκε, αυτό το πολυτελές πακέτο διακοπών των υπαλλήλων του Ινδού μεγιστάνα θα κοστίσει 10 εκατ. δολάρια για μια εβδομάδα.

Σύμφωνα με τη λίστα των δισεκατομμυριούχων του Forbes, ο ινδός επιχειρηματίας βρίσκεται στην 115η θέση αυτού του τιμητικού καταλόγου με περιουσία 12 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Ο Dilip Shanghvi γεννήθηκε την 1η Οκτωβρίου 1955 στη μικρή πόλη Αμρέλι στο Γκουτζαράτ. Ξεκίνησε βοηθώντας τον πατέρα του στις χονδρικές πωλήσεις γενόσημων φαρμάκων στην Καλκούτα Κάποια στιγμή σκέφτηκε να κατασκευάζει τα δικά του φάρμακα αντί να πωλεί προϊόντα άλλων και δημιούργησε τη δική του αυτοκρατορία με την Sun Pharmaceutical Industries, με παρουσία και στις ΗΠΑ, όπου αγόρασε φαρμακευτική εταιρεία και την ανέπτυξε και στο Ισραήλ.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα