Κατερίνα Γιαννούκα: Παραιτήθηκε η Ελληνίδα Διευθύνουσα Σύμβουλος του Ομίλου Jumeirah

28 Feb 2024, 10:51 | ΠΡΟΣΩΠΑ

TornosNews.gr

Παραιτήθηκε η Ελληνίδα Διευθύνουσα Σύμβουλος του Ομίλου Jumeirah

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Αποχωρεί από τον όμιλο Jumeriah η Ελληνίδα μάνατζερ Κατερίνα Γιαννούκα, η οποία είχε αναλάβει Διευθύνουσα Σύμβουλος στο Jumeirah Group πριν από περίπου 15 μήνες με στόχο να καθοδηγήσει την επέκταση του ομίλου με έδρα το Ντουμπάι.

Το προσωπικό της εταιρείας ενημερώθηκε για πρώτη φορά για την παραίτηση Γιαννούκα σε εσωτερική επικοινωνία από τη μητρική Jumeirah Group Dubai Holding την Τρίτη. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η παραίτηση αποδίδεται σε οικογενειακούς λόγους.

Η ίδια αναφέρει σε δήλωσή της: «Ήταν τιμή μου να συνεργαστώ με τον Όμιλο Jumeirah και το Dubai Holding και να θέσω τα θεμέλια για μια επιταχυνόμενη ανάπτυξη μέχρι το 2030 και μετά». Νωρίτερα αυτό το μήνα, η κυρία Γιαννούκα επέβλεψε το πρώτο ξενοδοχείο του Jumeirah Group που εγκαινιάστηκε στη Σαουδική Αραβία, το Jumeirah Jabal Omar Makkah.

Επί του παρόντος, ο Όμιλος Jumeirah διαθέτει 26 ακίνητα στη Μέση Ανατολή, την Ευρώπη και την Ασία.

  • Από το 2017 η κυρία Γιαννούκα ήταν Πρόεδρος Ασίας-Ειρηνικού της Radisson Hotel Group, στην οποία ηγήθηκε στην υλοποίηση ενός ολοκληρωμένου πενταετούς στρατηγικού και λειτουργικού σχεδίου, προσφέροντας πρωτοφανή ανάπτυξη - σχεδόν διπλασιασμό του μεγέθους του χαρτοφυλακίου ξενοδοχείων της Radisson.
  • Πριν από αυτή τη θέση, η Κατερίνα ηγήθηκε της ομάδας Ανάπτυξης Ασίας-Ειρηνικού και Κίνας των υπερπολυτελών Rosewood Hotels & Resorts, όπου πέρα ​​από την ανάπτυξη, διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στην υποστήριξη της νέας επωνυμίας, της λήψης εταιρικών αποφάσεων και του στρατηγικού σχεδιασμού.
  • Σημειώνεται ότι η Κατερίνα Γιαννούκα είχε έρθει στην Αθήνα στις 29 Ιουνίου 2011 και μίλησε σε συνέδριο των Financial Times για τον ελληνικό τουρισμό με την ιδιότητα της Senior Director-Acquisitions & Development EAME Starwood Hotels
Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα