Κατίνα Αθανασίου: Η Ελληνικής καταγωγής νέα αντιπρόεδρος πωλήσεων της Celebrity Cruises

24 May 2023, 12:02 | ΠΡΟΣΩΠΑ

Χριστίνα Λαΐνοπούλου

Η Ελληνικής καταγωγής νέα αντιπρόεδρος πωλήσεων της Celebrity Cruises

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

H Celebrity Cruises ανακοίνωσε ότι η κυρία Κατίνα Αθανασίου αναλαμβάνει τη θέση της νέας αντιπροέδρου πωλήσεων αντικαθιστώντας την Dondra Ritzenthaler.

Η κυρία Αθανασίου προσλήφθηκε τον Ιανουάριο ως αντιπρόεδρος πωλήσεων στο τμήμα Αμερικής της Celebrity. Έχει αποδεδειγμένο ιστορικό στον κλάδο των ταξιδιών και της φιλοξενίας και καταλαβαίνει πραγματικά πώς να διαχειρίζεται τις επιχειρήσεις στην Αμερική, δήλωσε η κυρία Ritzenthaler τον περασμένο Δεκέμβριο, τονίζοντας: «Η εμπειρία και οι γνώσεις της θα είναι ένα ανεκτίμητο πλεονέκτημα καθώς ο στόλος μας μεγαλώνει και προσφέρει ποικιλία επιλογών για ταξίδια σε κάθε ήπειρο».

Η κυρία Αθανασίου διαθέτει πάνω από δύο δεκαετίες εμπειρίας στον κλάδο. Πριν ενταχθεί στην Celebrity στις αρχές του έτους, υπηρέτησε ως Senior Vice President, Sales στην Silversea Cruises. Έχει επίσης προηγούμενη εμπειρία ως Chief Sales Officer στη Norwegian Cruise Line Holdings, αλλά και σε άλλες θέσεις διαχείρισης πωλήσεων.

Η ανακοίνωση έρχεται μετά από την παραίτηση της προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της Celebrity, κ. Lisa Lutoff-Perlo, και τη μετάβασή της σε αντιπρόεδρο εξωτερικών υποθέσεων της Royal Caribbean Group. Αντικαταστάθηκε από τη Laura Hodges Bethge.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα