Στέλιος Πέτσας: Ψήφος εμπιστοσύνης της TUI στην Ελλάδα – Πάνω από 1 εκατ. τουρίστες

24 Sep 2020, 14:33 | ΠΡΟΣΩΠΑ

TornosNews.gr

Ψήφος εμπιστοσύνης της TUI στην Ελλάδα – Πάνω από 1 εκατ. τουρίστες

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Έμπρακτη απόδειξη του πλεονεκτήματος της Ελλάδας στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε τις τουριστικές ροές στην περίοδο της πανδημίας, αποτελεί η υλοποίηση της δέσμευσης της TUI να προτάξει στους τουριστικούς προορισμούς τη χώρα μας, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας κατά την εισαγωγική τοποθέτησή του στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών και των ανταποκριτών ξένου τύπου.

Ο κ. Πέτσας τόνισε ότι από το σύνολο των τουριστών που διακίνησε φέτος ο τουρ οπερέιτορ, το μεγαλύτερο μερίδιο το απέσπασε για πρώτη φορά, η χώρα μας και ότι μέσω της TUI θα έρθουν στην Ελλάδα περισσότεροι από 1 εκατ. τουρίστες.

Διαβάστε τη δήλωσή του:

«Αφού αντιμετωπίσαμε, με τρόπο που αποτέλεσε πρότυπο, την πρώτη φάση της πανδημίας, ανοίξαμε τις πύλες της χώρας, παίρνοντας όλα τα αναγκαία μέτρα για την προστασία των κατοίκων, των εργαζόμενων και των επισκεπτών μας. Και αυτό, όχι μόνο εκτιμήθηκε από την τουριστική αγορά, αλλά καταγράφηκε και ως ένα επιπλέον συγκριτικό πλεονέκτημα για το 2021.

Έμπρακτη απόδειξη της εμπιστοσύνης και του πλεονεκτήματος που αποκτήσαμε συνιστά η υλοποίηση της δέσμευσης της TUI να προτάξει στους τουριστικούς προορισμούς τη χώρα μας. Από το σύνολο των τουριστών που διακίνησε φέτος, το μεγαλύτερο μερίδιο το απέσπασε για πρώτη φορά, η χώρα μας. Μέσω της TUI υπολογίζεται πως περισσότεροι από 1 εκατ. τουρίστες, θα έρθουν στην Ελλάδα, ενώ υπήρξε δέσμευση για περαιτέρω επέκταση της περιόδου, έως το τέλος Νοεμβρίου. Και αυτό το στοιχείο είναι ψήφος εμπιστοσύνης στην Ελλάδα από ένα από τους μεγαλύτερους tour operators στον κόσμο».

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα