Συνάντηση των Ευρωπαίων ξεναγών στην Κρήτη

09 Jan 2018, 09:47 | Με τα μάτια του ξεναγού

TornosNews.gr

Συνάντηση των Ευρωπαίων ξεναγών στην Κρήτη

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Στο Ηράκλειο της Κρήτης θα πραγματοποιηθεί τον Νοέμβριο η επόμενη 20ή ευρωπαϊκή συνάντηση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Σωματείων Ξεναγών (FEG) και η Γενική Συνέλευσή της.

Η διοργάνωση προτάθηκε να γίνει στην Ελλάδα από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξεναγών (ΠΟΞΕΝ) και από το μέλος της, Σωματείο Επαγγελματιών Ξεναγών Κρήτης & Σαντορίνης κατά την τελευταία Γενική Συνέλευση των αντιπροσώπων των χωρών-μελών της FEG, που πραγματοποιήθηκε στις 25 & 26 Νοεμβρίου 2017 στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας, 

Το ευρωπαϊκό μήτιγκ των ξεναγών της FEG τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού της Ελλάδας και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού.

Όπως ενημερώνει τους Ευρωπαίους ξεναγούς, το Σωματείο Κρήτης και Σαντορίνης, ένας μεγάλος αριθμός εθελοντών θα βρίσκεται δίπλα τους στη συνάντηση του Ηρακλείου για να κάνει ευχάριστη τη διαμονή τους και να τους ξεναγήσει στα αξιοθέατα της Κρήτης. Το Σωματείο καταβάλει προσπάθειες για την εξεύρεση χορηγών ώστε να καλυφθούν ή να περιορισθούν  τα κόστη συμμετοχής των Ευρωπαίων ξεναγών.

Εκτός της Κρήτης, οι Ευρωπαίοι ξεναγοί, που θα παραστούν, θα περιηγηθούν και σε αξιοθέατα της ηπειρωτικής Ελλάδας.

 

 

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα