Αναβάθμιση λογισμικού και επιδιόρθωσης βλαβών στους αυτόματους πωλητές ηλεκτρονικού εισιτηρίου σε αρχαιολογικούς χώρους

04 May 2023, 07:23 | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σοφία Κοντογιάννη

Αναβάθμιση λογισμικού και επιδιόρθωσης βλαβών στους αυτόματους πωλητές ηλεκτρονικού εισιτηρίου σε αρχαιολογικούς χώρους

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Ο Οργανισμός Διαχείρισης και Ανάπτυξης Πολιτιστικών Πόρων ενέκρινε το αίτημα για την υπηρεσία «Αναβάθμισης λογισμικού και επιδιόρθωσης βλαβών των αυτόματων πωλητών του ηλεκτρονικού εισιτηρίου» στον Αρχαιολογικό Χώρο της Ακρόπολης Αθηνών, της Κνωσού και του Αρχαιολογικού Μουσείου Ηρακλείου.

Συνολικά θα διατεθεί το ποσό των 16.000 ευρώ. Οι 4 από τους 6 αυτόματους πωλητές παραμένουν ανενεργοί, καθώς παρουσιάζουν προβλήματα συναλλαγών. Η ανάληψη της σχετικής υποχρέωσης κρίνεται ανελαστική για την αναβάθμιση του λογισμικού και επιδιόρθωσης των βλαβών που παρουσιάζουν και την αντιμετώπιση των άμεσων αναγκών λειτουργίας τους ενόψει έναρξης της θερινής τουριστικής περιόδου καθώς οι δύο από τους τρεις προαναφερθέντες χώρους έχουν τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα πανελλαδικά.

Η δαπάνη περιλαμβάνει την επιδιόρθωση βλαβών λογισμικού, την ανάπτυξη εφαρμογής αποστολής E-Mail μετά από κάθε συναλλαγή και την αναφορά Backoffice, καθώς και την παραμετροποίηση για την επιλογή ζώνης επισκεψιμότητας στους χώρους που αυτές θα εφαρμόζονται με την αντίστοιχη διεκπεραίωση των συναλλαγών.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα