Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης: Διαγωνισμός για υπηρεσίες φιλοξενίας σε ξενοδοχεία

05 Aug 2020, 11:44 | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σοφία Κοντογιάννη

Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης: Διαγωνισμός για υπηρεσίες φιλοξενίας σε ξενοδοχεία

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης προκήρυξε διαγωνισμό για υπηρεσίες φιλοξενίας για τη διοργάνωση του 61ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης με προϋπολογισμό 60.000 ευρώ χωρίς ΦΠΑ. 

Το αντικείμενο της σύμβασης είναι οι υπηρεσίες φιλοξενίας για τη διοργάνωση του Φεστιβάλ, το οποίο σύμφωνα με το μέχρι στιγμής προγραμματισμό θα διαρκέσει 11 συνεχείς ημέρες, από ημέρα Πέμπτη έως ημέρα Κυριακή, στο διάστημα μεταξύ 15 Οκτωβρίου και 15 Νοεμβρίου 2020. Ειδικότερα, το αντικείμενο του διαγωνισμού αφορά σε υπηρεσίες ξενοδοχείων.

Όμως επισημαίνεται ότι ακριβείς ημερομηνίες διοργάνωσης του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης θα εξαρτηθούν από την εξέλιξη της πανδημίας του κοροναϊού. Είναι αυτονόητο ότι ο Ανάδοχος θα τηρήσει τα προληπτικά μέτρα, τις οδηγίες και τις συστάσεις του ΕΟΔΥ, στο αυστηρότερο δυνατό επίπεδο. Σε περίπτωση ματαίωσης της διοργάνωσης, ούτε οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό, ούτε ο ανάδοχος θα δικαιούνται αποζημίωση.

Κριτήριο επιλογής του αναδόχου είναι η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει βέλτιστης σχέσης ποιότητας τιμής. Ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών ορίσθηκε η 28η Αυγούστου και ώρα 17:00 μ.μ. Η ημερομηνία διενέργειας του διαγωνισμού έχει ορισθεί η 3η Σεπτεμβρίου και ώρα 9:00 μ.μ.

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα