Μεγάλη διαφήμιση της Μυκόνου στο Ισραήλ

06 Jun 2019, 11:45 | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

TornosNews.gr

Μεγάλη διαφήμιση της Μυκόνου στο Ισραήλ

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Την περίφημη διασκέδαση της Μυκόνου θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν δύο χιλιάδες εργαζόμενοι της μεγαλύτερης εταιρείας τηλεπικοινωνιών του Ισραήλ, Cellcom, οι οποίοι θα ταξιδέψουν στο νησί των Ανέμων στο πλαίσιο του τουριστικού project με τίτλο Mykonos Fantasy.

Πρόκειται για μια προωθητική ενέργεια απόρροια των επαφών του πρεσβευτή των νησιών του Νοτίου Αιγαίου στο Ελληνοαμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο, κ. Κωνσταντίνου Σκαγιά, στην Έκθεση Τουρισμού του Ισραήλ, που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Μάρτιο.

Στόχος του project είναι να ενισχυθεί και να πολλαπλασιαστεί το ενδιαφέρον των Ισραηλινών για την Μύκονο και άλλα αιγαιοπελαγίτικα νησιά που προσφέρουν μοναδικές υπηρεσίες ψυχαγωγίας, ικανές να ενθουσιάσουν και τους πιο απαιτητικούς ταξιδιώτες. To Mykonos Fantasy περιλαμβάνει 8 διαφορετικές περιόδους επισκέψεων, όλες εκτός high season. Στο πλαίσιο της πρώτης περιόδου, δόθηκε ένα μεγάλο πάρτυ στο μπαρ Baos στην Μικρή Βενετία.

Το Mykonos Live TV και ο Πέτρος Νάζος ήταν εκεί και συνομίλησε τόσο με τον κ. Κώστα Σκαγιά όσο και με εκπρόσωπο της ισραηλινής εταιρίας Cellcom.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα