Skyscanner: Εκτός η Ελλάδα, μέσα η Κύπρος στους top ηλιόλουστους προορισμούς το Χειμώνα

14 Dec 2018, 09:44 | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Σοφία Κοντογιάννη

Skyscanner: Εκτός η Ελλάδα, μέσα η Κύπρος στους top ηλιόλουστους προορισμούς το Χειμώνα

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Ένα τουριστικό καμπανάκι χτυπάει η skyscanner μέσα από τις τρέχουσες προτάσεις της για τους 10 ηλιόλουστους και value for money προορισμούς για τη χειμερινή περίοδο 2018-2019.

Μία εκ των μεγαλύτερων παγκοσμίως μηχανών αναζήτησης με 80 εκ. χρήστες μηνιαίως και πάνω από 1.200 συνεργάτες σε όλο τον κόσμο, δεν συμπεριλαμβάνει την Ελλάδα στη δεκάδα της, γεγονός που προφανώς έχει προκύψει από ενδελεχή έρευνα που αφορά σε σύνολο τουριστικών παραμέτρων.

Αντιθέτως, η Κύπρος, η οποία δικαίως φυσικά προτείνεται για τα ιστορικού ενδιαφέροντος αξιοθέατα, μάλλον θεωρείται προτιμότερη, αφού διαθέτει ξενοδοχεία ανοικτά όλο το χρόνο και εμφανώς καλύτερες τιμές κατά την τυπικά χαμηλή τουριστική περίοδο.

Παράλληλα, το Μαρακές έχει κατακτήσει την υψηλότερη θέση στα χειμερινά city breaks, λαμβάνοντας υπόψη κυρίως τις ήπιες καιρικές συνθήκες και το χαμηλότερο κόστος, συγκριτικά με άλλες πρωτεύουσες που χωροταξικά βρίσκονται πολύ πιο κοντά στις ευρωπαϊκές χώρες-στόχους των εν λόγω προτάσεων.

Ως επί το πλείστον, οι δέκα καλύτερες προτάσεις της skyscanner για το χειμώνα, από άποψη κόστους και καιρικών συνθηκών, περιλαμβάνουν προορισμούς όπως είναι η Μαδέρα, τα Κανάρια Νησιά, το Πράσινο Ακρωτήρι, το Ντουμπάι, η Ντόχα και το Ομάν, ενώ ως μακρινός από τον ευρωπαϊκό χώρο προορισμός, προτείνεται το Μεξικό.

 

 

 

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα