Επιμελητήριο Ελληνο – Κινεζικής Οικονομικής Συνεργασίας | Η Κίνα παραμένει ένας ισχυρός εταίρος για την Ελλάδα

26 May 2022, 18:09 | ΑΓΟΡΕΣ

TornosNews.gr

Επιμελητήριο Ελληνο – Κινεζικής Οικονομικής Συνεργασίας | Η Κίνα παραμένει ένας ισχυρός εταίρος για την Ελλάδα

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

«Οι 36 δράσεις που περιλαμβάνει το νέο Εθνικό Στρατηγικό Σχέδιο Εξωστρέφειας για την Κίνα, αναδεικνύουν με τον πλέον ικανοποιητικό τρόπο ότι η αγορά της Κίνας παραμένει σταθερά στη στόχευση της χώρας και των ελληνικών επιχειρήσεων», δηλώνει ο κ. Άγγελος Καρακώστας πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ελληνο – Κινεζικής Οικονομικής Συνεργασίας, με αφορμή την παρουσίαση του Εθνικού Στρατηγικού Σχεδίου Εξωστρέφειας 2022, του Υπουργείου Εξωτερικών.

«Η προσέλκυση επενδύσεων, η ενίσχυση των εξαγωγών, ο τουρισμός και η σύσφιξη των διμερών σχέσεων μέσα από την υπογραφή και υλοποίηση Μνημονίων και Συμφωνιών μεταξύ των δύο χωρών, όπως περιγράφονται στο Στρατηγικό Σχέδιο, κάνουν ξεκάθαρο ότι η Κίνα παραμένει ένας ισχυρός εταίρος για την Ελλάδα», σημειώνει ο κ. Καρακώστας για να τονίσει:

«Το Επιμελητήριο Ελληνο – Κινεζικής Οικονομικής Συνεργασίας με περισσότερα από 300 μέλη, ελληνικές και κινεζικές επιχειρήσεις κυρίως, γίνεται αρωγός στην  προσπάθεια εξωστρέφειας και αξιοποίησης των ευκαιριών που προσφέρει η Κίνα, για μικρές, μεσαίες ή μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες».

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα