Η τουριστική καμπάνια της Τουρκίας για το 2020

30 Sep 2019, 12:50 | ΑΓΟΡΕΣ

TornosNews.gr

Η τουριστική καμπάνια της Τουρκίας για το 2020

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Το νέο διαφημιστικό βίντεο της Τουρκίας παρουσίασε ο τούρκος υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, κ. Mehmet Nuri Ersoy, η οποία θα χρησιμοποιηθεί το 2020.

Το βίντεο παρουσιάζει την Τουρκία ως ιδανικό προορισμό των σύγχρονων ταξιδιωτών, που προσφέρει μοναδικές εμπειρίες και εξερεύνηση, ενώ έμφαση δίνεται στην καταλληλότητα της χώρας για οικογενειακά ταξίδια.

Διατίθεται σε 3 εκδόσεις, για τις αγορές της Δύσης, της Ασίας και της Άπω Ανατολής και τονίζει την παρούσα κατάσταση και την πολιτιστική ποικιλία και βάθος που διαθέτει η χώρα. 

Το βίντεο, που εστιάζει στα ταξίδια εμπειριών με καινοτόμα προσέγγιση, περιλαμβάνει εικόνες από τη φύση, την ιστορία, τους πολιτιστικούς θησαυρούς, τους χώρους λατρείας, τη γαστρονομία, τις αγορές, τη μόδα, την τέχνη και τη διασκέδαση στη χώρα.

Οι ταινίες μικρού μήκους δημιουργήθηκαν έπειτα από 2 μήνες επεξεργασίας από ομάδα 98 ατόμων από 5 διαφορετικές πόλεις και τα γυρίσματα, συμπεριλαμβανομένων λήψεων από drone, έγιναν σε 7 διαφορετικά μέρη.

Πέρα από τη βασική διαφημιστική ταινία, δημιουργήθηκαν και άλλες 19 μικρής διάρκειας που θα εμφανίζονται σε ψηφιακά κανάλια. Οι σύντομες ταινίες, διάρκειας 10-15 δευτερολέπτων, θα προβληθούν ως «σειρά προωθητικών ταινιών» σε κανάλια σε όλο τον κόσμο καθώς και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το βίντεο θα αποτελέσει τη βάση μιας ολοκληρωμένης καμπάνιας μάρκετινγκ που θα οργανώσει το υπουργείο το 2020 και θα περιλαμβάνει δημόσιες σχέσεις, ψηφιακές εφαρμογές νέας γενιάς, διαφημίσεις στο διαδίκτυο και σε έντυπα και ειδικές εκδηλώσεις εξειδικευμένες για κάθε αγορά.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα