Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Διαγωνισμός για τη μίσθωση κλινών στη Λήμνο

22 Apr 2024, 07:26 | ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Σοφία Κοντογιάννη

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Διαγωνισμός για τη μίσθωση κλινών στη Λήμνο

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου προκήρυξε Δημόσιο Μειοδοτικό Διαγωνισμό για τη μίσθωση τουλάχιστον 20 κλινών για τη στέγαση των φοιτητών/τριών της Πανεπιστημιακής Μονάδας Λήμνου, για τρία ακαδημαϊκά έτη 2024-2025, 2025-2026 και 2026-2027 (εκτός των μηνών Ιουλίου και Αυγούστου).

H προϋπολογιζόμενη δαπάνη για τις 20 κλίνες και για το παραπάνω χρονικό διάστημα, ανέρχεται σε 200.984 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του χαρτοσήμου ή Φ.Π.Α. και κάθε άλλου φόρου.

Στην προαναφερθείσα τιμή συμπεριλαμβάνεται το τέλος ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση ο οποίος βαρύνει το Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Το προς μίσθωση ακίνητο (ξενοδοχείο/ενοικιαζόμενα επιπλωμένα δωμάτια ή διαμερίσματα), πρέπει να βρίσκεται εντός της πόλης της Μύρινας, σε περιοχή με εύκολη πρόσβαση από και προς τα άλλα κτίρια του Ιδρύματος, καθώς και να διαθέτει άδεια λειτουργίας του ΕΟΤ σε ισχύ.

Η κατάθεση των προσφορών θα γίνει το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 30 Μαΐου  και ώρα 10:00 π.μ., στο Τμήμα Οικονομικών Υποθέσεων του Πανεπιστημίου Αιγαίου στη Λήμνο. Η ημερομηνία και ώρα διενέργειας του διαγωνισμού έχει οριστεί για την Παρασκευή 31 Μαΐου και ώρα 9:00 π.μ. στο γραφείο το

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα