Ταξίδι εξοικείωσης για προβολή των Χανίων και της γαστρονομίας της Κρήτης

20 Apr 2024, 11:54 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Σοφία Κοντογιάννη

Ταξίδι εξοικείωσης για προβολή των Χανίων και της γαστρονομίας της Κρήτης

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Η Υπηρεσία ΕΟΤ Εξωτερικού Σερβίας, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης, διοργανώνει ταξίδι εξοικείωσης στα Χανιά κατά το χρονικό διάστημα από τις 2 έως τις 8 Μαΐου, με τη συμμετοχή του δημοσιογράφου κ. Ivan Andrejic.

Ο κ. Andrejic είναι ταξιδιωτικός δημοσιογράφος και συντάκτης πολλών δωρεάν διαδικτυακών ταξιδιωτικών βιβλίων και οδηγών, με πάνω από 150.000 αναγνώστες από τη Σερβία, τη Γερμανία, την Ελβετία και την υπόλοιπη Ευρώπη. Η πλειονότητα των αναγνωστών του είναι άνω των 45 ετών. Ειδικεύεται στην παραγωγή άρθρων και ίδιου οπτικοακουστικού περιεχομένου, που συνδέεται με τον πολιτιστικό, τον θρησκευτικό, τον γαστρονομικό τουρισμό, τον τουρισμό πολυτελείας και το φυσικό τοπίο.

Από το σχεδιαζόμενο ταξίδι εξοικείωσης, ο εν λόγω δημοσιογράφος πρόκειται να δημιουργήσει έναν διαδικτυακό οδηγό και δυο άρθρα στην αγγλική και σερβική γλώσσα, καθώς και ένα προωθητικό βίντεο για την πόλη των Χανίων, αλλά και τη γαστρονομία της Κρήτης. Η περίοδος παραγωγής και ανάρτησης του υλικού αναμένεται γύρω στις 15 Μαΐου.

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα