Φεστιβάλ Θεματικού Εναλλακτικού Τουρισμού στα Χανιά

08 May 2024, 07:20 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Σοφία Κοντογιάννη

Φεστιβάλ Θεματικού Εναλλακτικού Τουρισμού στα Χανιά

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου στην Πλατεία Κατεχάκη στα Χανιά, έχει προγραμματιστεί η διεξαγωγή του 2ου Φεστιβάλ Θεματικού Εναλλακτικού Τουρισμού δήμου Χανίων, με τίτλο 260KMemories 2024.

Στόχος του Φεστιβάλ, είναι η προβολή των εναλλακτικών μορφών τουρισμού σε γη, ουρανό και θάλασσα. Σκοπός της διοργάνωσης ήταν η ανάδειξη των δραστηριοτήτων, που δύναται να επιλέξει ο επισκέπτης κατά τη διαμονή του στα Χανιά και οι οποίες περιλαμβάνουν τους πόρους του περιβάλλοντος.

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ, θα στηθούν 55 εκθεσιακά περίπτερα, με τη συμμετοχή φορέων και επιχειρηματιών, οι οποίοι δραστηριοποιούνται στον τομέα του εναλλακτικού τουρισμού. Στην κατεύθυνση αυτή, οι εκθέτες θα προσφέρουν στο κοινό κάποιες από τις υπηρεσίες και τα προϊόντα τους προκειμένου να ζήσουν εμπειρίες, όπως ιππασία, τρέξιμο, τοξοβολία αναψυχής, ιστιοπλοΐα, έντονες δραστηριότητες όπως κατάβαση με φουσκωτή βάρκα, θαλάσσιο σκι, ποδηλασία βουνού, trail run, αυτόνομη κατάδυση, αναρρίχηση, ιστιοσανίδα, κυματοδρομία και δραστηριότητες αυξημένης επικινδυνότητας.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα