Ανοίγει την 1η Μαΐου το νέο πολυτελές Amyth of Mykonos | Super Paradise

26 Apr 2024, 14:06 | ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

TornosNews.gr

Ανοίγει την 1η Μαΐου το νέο πολυτελές Amyth of Mykonos | Super Paradise

Facebook Twitter Linkedin

Μετά από έναν χρόνο επιτυχημένης παρουσίας στον ελληνικό ξενοδοχειακό κλάδο και τη λειτουργία του πρώτου πεντάστερου Amyth στον Άγιο Στέφανο της Μυκόνου, ο όμιλος πολυτελούς φιλοξενίας της Κύπρου Thanos Hotels and Resorts διευρύνει το αποτύπωμά του στην Ελλάδα με ένα δεύτερο «Amyth» στη Μύκονο, στη δημοφιλή τοποθεσία του Super Paradise. 

Ο όμιλος πριν λίγες ημέρες ανακοίνωσε ένα επενδυτικό πλάνο με ορίζοντα 3ετίας με στόχο να ανοίξει 10 νέα ξενοδοχεία Amyth στην Ελλάδα. Το πρώτο ξενοδοχείο λειτουργεί από τον Απρίλιο του 2023 στον Άγιο Στέφανο, ενώ από την 1η Μαΐου το Amyth στο Super Paradise θα υποδεχθεί τους πρώτους του επισκέπτες σε ένα πλήρως ανακαινισμένο συγκρότημα.

Η φιλοσοφία που διέπει τον όμιλο Thanos Hotels & Resorts είναι να εμπλουτίζει τη ζωή των επισκεπτών του με αυθεντικές μεσογειακές στιγμές και να αναδεικνύει την αξία της ουσιαστικής ανθρώπινης διασύνδεσης. Ως μία οικογενειακή επιχείρηση, ο όμιλος έχει υιοθετήσει την κουλτούρα της «οικογένειας» σε όλα τα επίπεδα, κάνοντας τους επισκέπτες να αισθάνονται ότι διαμένουν σε ένα άνετο, πολυτελές και φιλόξενο σπίτι.

To δεύτερο Amyth Hotel στο Super Paradise 

Το Amyth Super Paradise είναι ένα πλήρως ανακαινισμένο συγκρότημα που απαρτίζεται από 50 δωμάτια, σουίτες και βίλες και την 1η Μαϊου θα υποδεχθεί τους πρώτους επισκέπτες του για τη φετινή τουριστική σεζόν. 

Οι επιλογές διαμονής που προσφέρει κυμαίνονται από δωμάτια 25 τ.μ. μέχρι σουίτες που εκτείνονται σε έως και 110 τ.μ., πολλές από τις οποίες διαθέτουν ιδιωτικές πισίνες και υπαίθρια τζακούζι. Επίσης, διαθέτει δύο εστιατόρια, εγκαταστάσεις περιποίησης και χαλάρωσης, μπουτίκ και γυμναστήριο. 

  • Το πρώτο Amyth της Μυκόνου λειτουργεί στον Άγιο Στέφανο από το 2023.
  • O όμιλοw Thanos Hotels and Resorts ξεκίνησε τη διαδρομή του στον κλάδο της πολυτελούς φιλοξενίας στην Κύπρο πριν από 50 χρόνια, ως μία αμιγώς οικογενειακή επιχείρηση. Σήμερα, διαθέτει χαρτοφυλάκιο 8 ξενοδοχειακών μονάδων 5*plus αστέρων: 6 στην Κύπρο (Anassa, Αntasia, Annabelle, Αlmyra, Berengaria, Amyth of Nicosia), και 2 στην Ελλάδα, στη Μύκονο (Amyth of Mykonos Agios Stefanos και Super Paradise). Ο όμιλος είναι αποκλειστικά κυπριακών συμφερόντων και διοικείται από τη δεύτερη γενιά της οικογένειας Μιχαηλίδη, η οποία ανέλαβε τα ηνία το 2008 από τον ιδρυτή της, Αλέκο Μιχαηλίδη. Σήμερα, ο Θάνος Μιχαηλίδης είναι ο CEO του ομίλου, ενώ παράλληλα κατέχει και τον τίτλο του προέδρου του Παγκύπριου Συνδέσμου Ξενοδόχων (ΠΑ.ΣΥ.ΞΕ.)

Για να λαμβάνετε συγκεντρωμένα τις επενδύσεις στο email σας γραφτείτε στο εβδομαδιαίο newsletter των επενδύσεων.
Εγγραφή στο Newsletter

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα