Avis: Ευέλικτη ενοικίαση αυτοκινήτου με 6,60 ευρώ την ημέρα

28 Nov 2013, 13:55 | RENT A CAR

TornosNews.gr

Avis: Ευέλικτη ενοικίαση αυτοκινήτου με 6,60 ευρώ την ημέρα

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

 

 

Υπηρεσίες μηνιαίας ενοικίασης αυτοκινήτου σε εταιρείες και ιδιώτες με τιμές που ξεκινούν από τα 6,60 ευρώ ανά ημέρα και εντάσσονται στη νέα προσφορά Avis Flex, ξεκινά να προσφέρει η Avis στο πλαίσιο εξέλιξης και βελτίωσης των υπηρεσιών της.

Μέσα από το καινοτόμο πρόγραμμα Avis Flex, δίνεται στο επιβατικό κοινό η ευκαιρία να ενοικιάσει μεταχειρισμένα αυτοκίνητα χωρίς μακροχρόνια δέσμευση. Με περισσότερους από 77 σταθμούς ενοικίασης σε όλη την Ελλάδα, το κοινό μπορεί να επιλέξει το αυτοκίνητο που ανταποκρίνεται άμεσα στις ανάγκες του. Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά για ενοικιάσεις διάρκειας 6 μηνών. 

Οι ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές του προγράμματος Avis Flex δίνουν στο επιβατικό κοινό τη δυνατότητα να φέρει την ενοικίαση αυτοκινήτου στα μέτρα του χωρίς πολύπλοκα συμβόλαια και κρυφά κόστη, ενώ συγχρόνως προσφέρονται σημαντικά προνόμια, όπως μεταξύ άλλων μικτή ασφάλεια, ασφάλεια κλοπής, τέλη κυκλοφορίας, 24ωρη οδική βοήθεια, συντήρηση αυτοκινήτου, αντικατάσταση αυτοκινήτου σε 48 ώρες και 1600 χιλιόμετρα το μήνα.

 

Η Avis, η μεγαλύτερη εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων και θυγατρική εταιρεία του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς, δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1960, ενώ παγκοσμίως δραστηριοποιείται σε 160 χώρες με περισσότερους από 5.000 σταθμούς ενοικίασης και εξυπηρετεί περισσότερους από έξι εκατομμύρια πελάτες το χρόνο. Με 400 εργαζομένους και δίκτυο με περισσότερους από 77 σταθμούς ενοικίασης αυτοκινήτων και με στόλο 33.000 αυτοκινήτων, η Avis κατέχει ηγετική θέση στην ελληνική αγορά καλύπτοντας ανάγκες ενοικίασης οχημάτων στον κλάδο της Βραχυχρόνιας Μίσθωσης (Rent a Car) και στον κλάδο της Μακροενοικίασης (Leasing), ενώ παράλληλα εξειδικεύεται και στην πώληση μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, στη χρηματοδότηση εμπόρων αυτοκινήτων και στην νέα της υπηρεσία μίσθωσης Ι.Χ. φορτηγών εως 3,5 τόνους «van 4U».

 

 

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα