MSC Cruises | Ποικιλία δραστηριοτήτων για παιδιά και οικογένειες στα πλοία της το καλοκαίρι

28 May 2024, 10:31 | ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ

TornosNews.gr

MSC Cruises | Ποικιλία δραστηριοτήτων για παιδιά και οικογένειες στα πλοία της το καλοκαίρι

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Nέες υπηρεσίες και δραστηριότητες για τα παιδιά και τις οικογένειες στα πλοία της την καλοκαιρινή σεζόν 2024 ανακοίνωσε η MSC Cruises.

Ειδικότερα:

  • Για πρώτη φορά, η MSC Cruises θα προσφέρει υπηρεσία βρεφικής φροντίδας με εξειδικευμένο προσωπικό, σε συνεργασία με τον μακροχρόνιο συνεργάτη της Chicco, για μωρά ηλικίας έως έξι μηνών. Προηγουμένως, η υπηρεσία εξυπηρετούσε παιδιά ηλικίας ενός έτους και άνω. Έτσι οι γονείς θα έχουν μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων για να απολαύσουν την κρουαζιέρα τους.
  • Η MSC Cruises εισάγει επίσης νέες εκδηλώσεις για την οικογένεια. Το "Doremiland Open House and Party" είναι ένα πρόγραμμα που προσκαλεί τους γονείς να περνούν χρόνο με τα παιδιά τους στα παιδικά κλαμπ κατά τις καθορισμένες ώρες κάθε μέρα. Επιπλέον, θα υπάρχει ένα οικογενειακό πάρτι μία φορά ανά κρουαζιέρα για να διασκεδάσουν οι γονείς και τα παιδιά τους μαζί, καθώς και ευκαιρίες συμμετοχής σε παιδικές δραστηριότητες του MSC Foundation, οι οποίες θα είναι αφιερωμένες σε περιβαλλοντικά θέματα.
  • Εκτός από τις νέες προσφορές, η MSC επεκτείνει και ενισχύει διάφορες εμπειρίες οικογενειακού προγραμματισμού στα πλοία της. Οι πάντα δημοφιλείς οικογενειακές εκπομπές παιχνιδιών πρόκειται να επεκταθούν με δύο νέες επιλογές: ένα παιχνίδι trivia βασισμένο στη γεωγραφία που ονομάζεται "World Quest" και ένα παιχνίδι κατασκοπείας  αφιερωμένο στην τέχνη που ονομάζεται "Caravaggio".
  • Οι δραστηριότητες από το Παγκόσμιο Ρεκόρ Γκίνες για οικογένειες είναι επίσης διαθέσιμες στα MSC World Europa, MSC Euribia, MSC Seascape, MSC Seashore, MSC Magnifica, MSC Divina, MSC Meraviglia, MSC Virtuosa και MSC Grandiosa, όπου οι οικογένειες έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν βραβεία μέσα από ένα κουίζ.

«Φιλοξενούμε περισσότερα από 600.000 παιδιά και εφήβους σε ολόκληρο τον στόλο μας κάθε χρόνο και θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι κάθε ένα από αυτά αποβιβάζεται έχοντας την καλύτερη εμπειρία», δήλωσε ο Matteo Mancini, ανώτερος διευθυντής παιδικής ψυχαγωγίας της MSC Cruises. «Γι' αυτό είναι τόσο σημαντικό για εμάς να ακούμε συνεχώς τα σχόλιά τους και να παρακολουθούμε τις τάσεις της ψυχαγωγίας. Η μουσική, οι εκπομπές παιχνιδιών, η ψηφιακή καινοτομία και το εκπαιδευμένο νεανικό προσωπικό είναι οι πυλώνες που μας επέτρεψαν να κάνουμε πραγματικότητα τα σχέδιά μας».

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα