Κρουαζιέρα | Το πρόγραμμα της MSC Cruises από τον Πειραιά το 2024 - Νέα πλατφόρμα πωλήσεων για τα τουριστικά γραφεία

22 Apr 2024, 14:58 | ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ

TornosNews.gr

Κρουαζιέρα | Το πρόγραμμα της MSC Cruises από τον Πειραιά το 2024 - Νέα πλατφόρμα πωλήσεων για τα τουριστικά γραφεία

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Εκδήλωση για την παρουσίαση του προγράμματος κρουαζιέρας της MSC Cruises, από τον Πειραιά και όλον τον κόσμο για την περίοδο 2024-2025, πραγματοποίησε ο επιλεγμένος αντιπρόσωπος της εταιρίας στην Ελλάδα, PameKrouaziera.gr, την Πέμπτη 18 Απριλίου στο  κρουαζιερόπλοιο MSC SINFONIA στον Πειραιά.
 
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο πρόεδρος της Ομοσπονδία Ελληνικών Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων & Τουρισμού, FedHATTA, κ. Λύσανδρος Τσιλίδης, ταξιδιωτικά γραφεία, συνεργάτες, στελέχη  του PameKrouaziera.gr και του CruisePlan.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλάμβανε κοκτέιλ καλοσωρίσματος,  περιήγηση στους χώρους του κρουαζιερόπλοιου και την παρουσίαση των  προγραμμάτων της MSC Cruises. Επίσης έγινε επίσημη παρουσίαση της νέας  ειδικής εφαρμογής CruisePlan που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για  ταξιδιωτικά γραφεία.
 
«Είναι πολύ σημαντικό τα Ελληνικά ταξιδιωτικά γραφεία να μπορούν να  αποκτήσουν τα τεχνολογικά εργαλεία που τους διευκολύνουν στην αναπτύξη  της κρουαζιέρας. Είναι ενθαρρυντικό ότι η MSC Cruises αυξάνει την  παρουσία της στην Ελλάδα και τον Πειραιά με στόχο την επιμήκυνση της  τουριστικής περιόδου», δήλωσε κατά τον χαιρετισμό του ο κ. Τσιλίδης.


   
Ο Διευθύνων Σύμβουλος του PameKrouaziera.gr, κ. Κώστας Μπολέτης, ανοίγοντας την παρουσίαση, δήλωσε: «Τo PameKrouiaziera.gr ιδρύθηκε το  2011. Ξεκινώντας με την οργάνωση φοιτητικών  κρουαζιέρων πολύ σύντομα η νεανική ομάδα μας μεγάλωσε. Η  αγάπη και ο ενθουσιασμός μας για την  κρουαζιέρα μετατράπηκαν σε  εξειδίκευση επαγγελματισμό και  εμπειρία. Xρησιμοποιώντας την τεχνολογία και σύγχρονες καινοτόμες  ιδέες προβολής γίναμε Νο 1 σε πωλήσεις με όλες τις εταιρίες  κρουαζιέρας που συνεργαστήκαμε και φυσικά με την MSC Cruises σε Ελλάδα  και Κύπρο.
Αυτός ο νεανικός ενθουσιασμός σε συνδυασμό με την εμπειρία, μας οδήγησε στην δημιουργία της νέας τεχνολογικης πλατοφόρμας CRUISEPLAN,  ένα εγχείρημα που αποκτά μεγαλύτερη βαρύτητα με την προσθήκη στην  ομάδα του Γιώργου Παλιούρα, ειδικού στην κρουαζιέρα με 20 χρόνια  εμπειριά».

Ο υπεύθυνος πωλήσεων του CruisePlan, κ. Γιώργος Παλιούρας, παρουσίασε  τη νέα πλατφόρμα κρουαζιέρας που δημιουργήθηκε ειδικά για ταξιδιωτικά  γραφεία. «Στόχος μας είναι να βελτιώσουμε την εμπειρία αναζήτησης και  κράτησης κρουαζιέρας καθώς και να τονώσουμε την εμπιστοσύνη των  πελατών στα ταξιδιωτικά γραφεία παρέχοντας έτοιμο περιεχόμενο,  διαθεσιμότητα και τιμές σε πραγματικο χρόνο. Το CruisePlan δίνει την  δυνατότητα στα ταξιδιωτικά γραφεία  να έχουν μια εφαρμογή με τη δική  τους εταιρική ταυτότητα και εργαλεία που κάνουν την πώληση κρουαζιέρας  εύκολη και γρήγορη», τόνισε ο κ. Παλιούρας.


 
Τα προγράμματα κρουαζιέρας της MSC CRUISES από τον Πειραιά
 
Από την πλευρά της, η υπεύθυνη ανάπτυξης της εταιρείας, κυρία Χρυσαφένια Μπελεσάκου, παρουσίασε τα προγράμματα κρουαζιέρας, με έμφαση στο γεγονός ότι η MSC Cruises έχει δύο κρουαζιερόπλοια με  αναχώρηση από τον Πειραιά το 2024: Το MSC SINFONIA που αναχωρεί κάθε  Πέμπτη από τον Απρίλιο έως τον Νοέμβριο και ταξιδεύει στο Σπλιτ, την  Βενετία, το Μπρίντιζι και την Μύκονο και το MSC OPERA που αναχωρεί  κάθε Τρίτη από τον Πειραιά και ταξιδεύει προς το Κατάκολο, την  Κεφαλονιά, την Κέρκυρα, το Μπάρι και την Σαντορίνη από τον Μάιο έως  τον Σεπτέμβριο.

To MSC SINFONIA θα επιμηκύνει την παραμονή του στην Ελλάδα δίνοντας,  για πρώτη φορά, δυνατότητα επιβίβασης από τον Πειραιά δώδεκα  συνεχόμενους μήνες με ένα πρωτότυπο δρομολόγιο που ενώνει δύο ηπείρους  και τρείς χώρες. Το MSC SINFONIA θα ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη,  τη Σμύρνη, την Κέρκυρα και το Μπάρι από το Νοέμβριο του 2024 έως το Μάιο του 2025 με αναχώρηση κάθε Δευτέρα από τον Πειραιά.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με γεύμα για τους προσκεκλημένους στο εστιατόριο του κρουαζιερόπλοιου.

Διαβάστε επίσης

MSC Cruises | Νέο πρόγραμμα με προσθήκη δύο διανυκτερεύσεων (και στην Αθήνα) πριν ή μετά την κρουαζιέρα

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα