Το Celestyal Discovery πραγματοποιεί το παρθενικό του ταξίδι, υπό τη νέα εταιρική ταυτότητα

03 Apr 2024, 13:37 | ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ

TornosNews.gr

Το Celestyal Discovery πραγματοποιεί το παρθενικό του ταξίδι, υπό τη νέα εταιρική ταυτότητα

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Τo Celestyal Discovery ξεκίνησε για το παρθενικό του ταξίδι στο Αιγαίο στις 22 Μαρτίου, 2024, υπό τη νέα εταιρική ταυτότητα της Celestyal.

Αναχωρώντας το κρουαζιερόπλοιο από το Λαύριο, «έχοντας στο τιμόνι» τον έμπειρο καπετάνιο κ. Παναγιώτη Γιακουμάτο και το πλήρωμά του, οι αξιωματικοί μαζί με την διεθνή ηγετική ομάδα της εταιρείας καλωσόρισαν τους επιβάτες στο παρθενικό του ταξίδι.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Celestyal, κ. Κρις Θεοφιλίδης, δήλωσε: «Με μεγάλη μας χαρά υποδεχτήκαμε 1.100 επιβάτες στο νεότερο πλοίο μας, το Celestyal Discovery, αυτό το Σαββατοκύριακο. Καταφέραμε επιτυχώς να ανανεώσουμε τον στόλο μας σε λιγότερο από έναν χρόνο, παραμένοντας πιστοί στη δέσμευσή μας να επενδύουμε στην εμπειρία των επιβατών μας.

Η Celestyal μπορεί να προσφέρει υψηλής ποιότητας διακοπές σε συναρπαστικούς προορισμούς και εμπειρίες που θα παραμείνουν αξέχαστες τόσο στη θάλασσα όσο και στη στεριά. Είναι μια εξαιρετικά συναρπαστική περίοδος για εμάς, καθώς συνεχίζουμε να επεκτεινόμαστε ως παγκόσμιο brand, και ανυπομονούμε για ακόμη περισσότερες εξελίξεις κατά τη διάρκεια του επόμενου έτους.»

Ο κος Lee Haslett, Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της Celestyal, δήλωσε: «Έχοντας ήδη ανακοινώσει 12 νέους προορισμούς, έναν πλήρως ανανεωμένο στόλο και μια σημαντικά αναβαθμισμένη εμπειρία για τους επιβάτες μας, είμαστε ενθουσιασμένοι που ξεκινάμε τόσο την σεζόν μας για το 2024 όσο και τη νέα μας καθολική λειτουργία σε όλη τη διάρκεια του έτους.

Τον προηγούμενο έτος αφιερώσαμε χρόνο για να ακούσουμε τους επιβάτες και τους συνεργάτες μας με σκοπό να κατανοήσουμε τι κάνει τη Celestyal τόσο ξεχωριστή. Εξελίξαμε την εταιρική μας ταυτότητα ώστε να αποτυπώνει ακριβώς αυτό και ο νέος μας στόλος με τη νέα του σήμανση, αποτελεί την πιο ξεκάθαρη προέκταση του brand μας.»

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα