Ο ΕΟΤ Αμερικής προωθεί το λιμάνι του Ηρακλείου για κρουζιέρες

15 May 2023, 12:26 | ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ

TornosNews.gr

Ο ΕΟΤ Αμερικής προωθεί το λιμάνι του Ηρακλείου για κρουζιέρες

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Το λιμάνι του Ηρακλείου επισκέφτηκε ο Διευθυντής του ΕΟΤ Αμερικής & Kαναδά κ.Κωνσταντίνος Χαροκόπος  μαζί με 6 εκπροσώπους των  social media (bloggers influencers), την περασμένη εβδομάδα, μετά από πρόσκληση του Διευθύνοντος Συμβούλου του ΟΛΗ κ. Μηνά Παπαδάκη (φωτογραφία). Επιδίωξη της πρόσκλησης είναι η προβολή του Λιμένος Ηρακλείου ως έναν από τους ελκυστικούς προορισμούς κρουαζιέρας με τους bloggers influencers να γίνονται οι καλύτεροι πρεσβευτές της ομορφιάς της Κρήτης στην Αμερική.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΗ  κ. Μηνάς Παπαδάκης και το Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου κ.  Αντώνης Νιθαυριανάκης δήλωσαν ότι η επίσκεψη αυτή ήταν απόρροια των συζητήσεων και των επαφών που έγιναν κατά  την επίσκεψή τους στην έκθεση κρουαζιέρας στο Μαϊάμι. Η διασύνδεση με την κρουαζιέρα, τόνισε ο κ.Παπαδάκης. που απευθύνεται σε επισκέπτες υψηλού εισοδήματος είναι προτεραιότητά μας και το αποδεικνύουμε καθημερινά στην πράξη ως Οργανισμός Λιμένος. Το Ηράκλειο είναι η μόνη πόλη της Κρήτης που μπορεί να  δεχτεί επισκέπτες όλο το χρόνο και αυτός είναι ο στόχος μας.

Την Αμερικανική αντιπροσωπεία υποδέχθηκαν και καλωσόρισαν στο Λιμάνι του Ηρακλείου ο Πρόεδρος του ΟΛΗ κ. Ιωάννης Βαρδαβάς,  το μέλος του ΔΣ κ. Αντώνης Νιθαυριανάκης και η υπεύθυνη του τομέα  Κρουαζιέρας ΟΛΗ κ. Κυριακή Καμπανά, καθώς και ο κ. Γεώργιος Σισαμάκης αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του  Αναπτυξιακού  Οργανισμού  του Δήμου Ηρακλείου «Ηράκλειο Μ..Α.Ε.» με την κ. Δέσποινα Διαλυνά.

Στη συνέχεια ακολούθησε ξενάγηση στους χώρους υποδοχής της Κρουαζιέρας και έλαβαν την σχετική ενημέρωση  για την αναπτυξιακή πορεία της κρουαζιέρας στο Λιμάνι του Ηρακλείου. Το ενδιαφέρον τους για το λιμάνι του Ηρακλείου ήταν άκρως εκδηλωτικό., τόσο για τον Διευθυντή του ΕΟΤ Αμερικής & Καναδά κ. Χαροκόπο όσο και για τους  6 bloggers influencers οι οποίοι έχουν πάνω από 15 εκατομμύρια ακόλουθους στην Αμερική.  

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα