Virgin Voyages: Νέο πρόγραμμα κρουαζιέρας από την Αθήνα προς τα Ελληνικά νησιά και το Μπόντρουμ

11 May 2023, 13:33 | ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ

Χριστίνα Λαΐνοπούλου

Virgin Voyages: Νέο πρόγραμμα κρουαζιέρας από την Αθήνα προς τα Ελληνικά νησιά και το Μπόντρουμ

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

To νέο πλοίο της Virgin Voyages, Resilient Lady, πρόκειται να ξεκινήσει τα ταξίδια του από την Ελλάδα, στις 14 Μαϊου του 2023, πραγματοποιώντας το νέο δρομολόγιο της εταιρίας κρουαζιέρας με τίτλο «Greek Islands Glow», με homeport στον Πειραιά.

Το πλοίο θα πραγματοποιεί πολυτελή κρουαζιέρα από και προς την Αθήνα με στάσεις στη Σαντορίνη, τη Ρόδο, το Μπόντρουμ και με διανυκτέρευση στη Μύκονο.

Το πλοίο θα προσφέρει  κρουαζιέρες επτά διανυκτερεύσεων στα Ελληνικά νησιά από το Μάιο έως τον Οκτώβριο του 2023 και μόλις ολοκληρωθεί η πρώτη του σεζόν στην Ελλάδα θα συνεχίσει με ταξίδια από τη Μελβούρνη.

Άλλο ένα νέο πρόγραμμα της εταιρίας για αυτή τη σεζόν θα είναι το "Adriatic Sea & Greek Gems" με προσεγγίσεις στην Κροατία, τα Ελληνικά νησιά και ακτές των Βαλκανίων. Το δρομολόγιο περιλαμβάνει διανυκτέρευση στο Ντουμπρόβνικ.

Το Resilient Lady είναι το νεότερο, τρίτο πλοίο της εταιρίας του Richard Branson, το οποίο, όπως και τα υπόλοιπα, έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για επισκέπτες ηλικίας άνω των 18 ετών. Τα πλοία της Virgin Voyages είναι εμπνευσμένα από ντιζάιν των superyacht, με στοιχεία γκλάμουρ και χώρους σχεδιασμένους από παγκοσμίως αναγνωρισμένους αρχιτέκτονες και σχεδιαστές όπως οι Tom Dixon καιConcerte Amsterdam. Τα μενού έχουν ετοιμαστεί από βραβευμένους με αστέρια Μισελέν σεφ.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα