Atlas Ocean Voyages: Νέες κρουαζιέρες με αναχώρηση από τον Πειραιά το 2024

26 Apr 2023, 11:33 | ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ

Χριστίνα Λαΐνοπούλου

Atlas Ocean Voyages: Νέες κρουαζιέρες με αναχώρηση από τον Πειραιά το 2024

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Η εταιρία κρουαζιέρας Atlas Ocean Voyages ανακοίνωσε το πρόγραμμα ταξιδιών για το καλοκαίρι/ φθινόπωρο του 2024, στο οποίο περιλαμβάνονται δύο κρουαζιέρες με αναχώρηση από τον Πειραιά, με προσεγγίσεις σε ελληνικούς προορισμούς.

Ειδικότερα, η εταιρία, η οποία πρόκειται να επισκεφθεί συνολικά πάνω από 136 προορισμούς, θα πραγματοποιήσει, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα δρομολόγια...

-Κρουαζιέρα εννέα διανυκτερεύσεων από τον Πειραιά με προορισμό τη Χάιφα

-Κρουαζιέρα 12 διανυκτερεύσεων που συνδυάζει τους Αγίους Τόπους με τα Ελληνικά νησιά και την Αίγυπτο

-Κρουαζιέρα εννέα διανυκτερεύσεων με αναχώρηση από τον Πειραιά με προορισμό τη Βενετία, που περιλαμβάνει προσεγγίσεις στη Μύκονο, στην Αδριατική, στην Αλβανία, την Ελλάδα, το Μαυροβούνιο και την Κροατία.

Επιπλέον, μεταξύ άλλων, η εταιρία θα προσφέρει κρουαζιέρες δεκατριών διανυκτερεύσεων στη Δυτική Μεσόγειο, με αναχώρηση από τα λιμάνια της Βαρκελώνης, της Καζαμπλάνκα, της Civitavecchia, του Ντουμπρόβνικ, της Λισαβόνας, της Νίκαιας, της Πάλμα ντε Μαγιόρκα και της Βαλέτα.

Συνολικά, το πρόγραμμα κρουαζιέρας για το καλοκαίρι/φθινόπωρο του 2024 αποτελείται από 41 δρομολόγια, στα οποία περιλαμβάνονται και εννέα ταξίδια «Extended Journeys» με επίσκεψη σε 31 χώρες και 19 διανυκτερεύσεις στη στεριά και 43 αναχωρήσεις μετά τις 10 μ.μ.

 

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα