Πρώτη 3ετής κρουαζιέρα στον κόσμο, έχοντας και 8 ελληνικούς προορισμούς | υπηρεσίες για εργαζόμενους εξ αποστάσεως

20 Mar 2023, 15:31 | ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ

Χριστίνα Λαΐνοπούλου

Πρώτη 3ετής κρουαζιέρα στον κόσμο, έχοντας και 8 ελληνικούς προορισμούς | υπηρεσίες για εργαζόμενους εξ αποστάσεως

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Την πρώτη τριετή κρουαζιέρα στον κόσμο, η οποία θα περιλαμβάνει 135 διαφορετικές χώρες από όλες τις ηπείρους και θα έχει ετήσιο κόστος 45.000 δολαρίων Αυστραλίας, ανακοίνωσε η εταιρία Life at Sea Cruises.

Η mega-κρουαζιέρα, η οποία θα αναχωρήσει από την Κωνσταντινούπολη την 1η Νοεμβρίου του 2023 με το πλοίο MV Gemini, θα επισκεφθεί, μεταξύ άλλων, και 8 ελληνικούς προορισμούς το 2026.

Στις 26 Σεπτεμβρίου του 2026, θα καταπλεύσει στην Κέρκυρα και στη συνέχεια θα προσεγγίσει το Κατάκολο, τον Πειραιά, το Ηράκλειο, θα ακολουθήσει δρομολόγιο με σταθμούς την Αλεξάνδρεια, το Τελ Αβίβ και τη Λεμεσό και μετέπειτα, στις 18 Οκτωβρίου του ίδιου έτους, θα επιστρέψει στην Ελλάδα με προσεγγίσεις σε Ρόδο, Σαντορίνη, Νάξο και Μύκονο.

Το MV Gemini έχει χωρητικότητα 1.074 επισκεπτών και 400 καμπίνες.

Η κρουαζιέρα δεν απευθύνεται μόνο σε συνταξιούχους, ή σε πλουσίους, αλλά και σε εργαζομένους οι οποίοι θα μπορούν να εργασθούν εξ αποστάσεως με τη βοήθεια Wi-Fi και σύνδεση της Starlink.

Το πλοίο διαθέτει ακόμα το πρώτο στο είδος του Business Center σε κρουαζιερόπλοιο, που διαθέτει δύο συνεδριακές αίθουσες, 14 γραφεία, μια βιβλιοθήκη, καθιστικό και καφέ, καθώς και οθόνες, συνεδριακό εξοπλισμό, εκτυπωτές και προσωπικό σε ετοιμότητα να ανταποκριθεί στις ανάγκες των επισκεπτών του Business Centre.

Όλες οι βασικές υπηρεσίες, όπως το παγκόσμιας κλάσης φαγητό, η διασκέδαση και το πλύσιμο των ρούχων προσφέρονται δωρεάν.

Σύμφωνα με την εταιρία, υπάρχει πρόβλεψη για τις καθημερινές ανάγκες των ταξιδιωτών και την ικανοποίησή τους στο έπακρο, όπως διαδικασία επιβίβασης με σύστημα pod, δωρεάν ιατρικές επισκέψεις, δωρεάν Wi-Fi και η δυνατότητα πρόσκλησης φίλων και μελών της οικογένειας χωρίς κόστος.

Οι σουίτες με μπαλκόνι κοστίζουν ετησίως 165.000 δολάρια Αυστραλίας κάνοντάς τις προσιτές μόνο για τα μεγάλα βαλάντια.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα