Η Crystal Cruises ξαναγεννιέται με νέα ονομασία και όραμα - Από την Αθήνα οι πρώτες κρουαζιέρες

02 Feb 2023, 14:50 | ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ

Χριστίνα Λαΐνοπούλου

Η Crystal Cruises ξαναγεννιέται με νέα ονομασία και όραμα - Από την Αθήνα οι πρώτες κρουαζιέρες

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Με δύο κρουαζιέρες στη Μεσόγειο, ξεκινά και πάλι τη δραστηριότητά της στην κρουαζιέρα η Crystal Cruises με ανανεωμένο όραμα και ονομασία: Crystal – Exceptional at Sea.

Οι δύο πρώτες κρουαζιέρες της το 2023 θα γίνουν στη Μεσόγειο με το Crystal Serenity, το οποίο θα αναχωρήσει στις 31 Ιουλίου από τη Μασσαλία, και με το Crystal Symphony το οποίο θα αναχωρήσει την 1η Σεπτεμβρίου από την Αθήνα.

Η χωρητικότητα του Serenity μειώθηκε σε 740 επιβάτες και του Symphony σε 606, ενώ τα πλοία θα διαθέτουν μεγαλύτερες και ανανεωμένες σουίτες που θα περιλαμβάνουν λεπτομέρειες τέχνης, υπηρεσίες ευεξίας και παγκοσμίου κλάσης διασκέδαση και φαγητό, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας.

Οι σουίτες και τα δωμάτια θα είναι πιο ευρύχωρα και οι σουίτες θα διαθέτουν μάρμαρο από την Ιταλία, σύγχρονη επίπλωση και πολυτελή βαμβακερά υφάσματα.

Τόσο το σπα όσο και το γυμναστήριο θα ανακαινισθούν, και τα γήπεδα Wimbledon θα περιλαμβάνουν δυνατότητες για paddle tennis και pickleball.

Στην ξηρά, θα προσφέρονται εμπειρίες με υψηλά επίπεδα υπηρεσιών μέσω της Abercrombie & Kent, γνωστή για την αποκλειστική πρόσβαση σε εκδηλώσεις, τους κορυφαίους οδηγούς τουριστών και την προσεκτική οργάνωση.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα