Explora Journeys (MSC): Το 2023 τα πρώτα ταξίδια – Πολυτελείς κρουαζιέρες σε Κεφαλονιά, Αθήνα, Καστελόριζο

08 Mar 2022, 13:05 | ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ

Χριστίνα Λαΐνοπούλου

Explora Journeys (MSC): Το 2023 τα πρώτα ταξίδια – Πολυτελείς κρουαζιέρες σε Κεφαλονιά, Αθήνα, Καστελόριζο

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

To νέο brand πολυτελούς κρουαζιέρας της MSC Cruises, Explora Journeys (λανσαρίστηκε τον Ιούνιο του 2021), πρόκειται να πραγματοποιήσει τα πρώτα δρομολόγια, με τίτλο «A Maiden Journey into Mare Nostrum» την περίοδο Μάιος – Ιούνιος 2023, με αναχώρηση από τη Βαρκελώνη και προσεγγίσεις στο Saint Tropez και Calvi (Ιταλία), τη Ρώμη, την Κεφαλονιά, την Κωνσταντινούπολη και την Αθήνα.

Η εταιρία ανακοίνωσε πρόσφατα το πρόγραμμα «Inaugural Voyage Collection», το οποίο περιλαμβάνει ταξίδια στη Μεσόγειο, τη Β. Ευρώπη, το Ην. Βασίλειο, την Ισλανδία, τη Γροιλανδία, τον Καναδά, τις Ανατολικές Ακτές των ΗΠΑ, την Καραϊβική, τη Ν. Αμερική και τη Χαβάη.

Οι κρουαζιέρες θα πραγματοποιούν ταξίδια από 6 έως 44 διανυκτερεύσεων με το «Grand Journey - EXPLORA I», το οποίο κατά την πρώτη χρονιά θα επισκεφθεί 132 λιμάνια σε 40 διαφορετικές χώρες, συμπεριλαμβανομένων προορισμών όπως το Καστελόριζο και το λιμάνι Sant Pierre της Μαρτινίκα, δύο προορισμοί που, όπως αναφέρει η εταιρία, «δεν έχουν δεχθεί ποτέ στο παρελθόν κρουαζιερόπλοια».

Πρόκειται για άλλο ένα βήμα στην ανάπτυξη ενός πραγματικά καθορισμένου και ιδιαίτερα επιθυμητού brand πολυτελείας, σημείωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Explora Journeys (MSC Cruises), Michael Ungerer.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα