Norwegian: Άνοιξαν οι κρατήσεις για το καλοκαίρι του 2024! Η Ελλάδα στα προγράμματα

16 Nov 2021, 12:39 | ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ

Χριστίνα Λαΐνοπούλου

Norwegian: Άνοιξαν οι κρατήσεις για το καλοκαίρι του 2024! Η Ελλάδα στα προγράμματα

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

H εταιρία κρουαζιέρας Norwegian (NCL) άνοιξε τις κρατήσεις για ταξίδια μέχρι και το καλοκαίρι του 2024, προσφέροντας προγράμματα κρουαζιέρας που περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, και ελληνικά λιμάνια. Η εταιρία διαφημίζει το πρόγραμμά της ως τη μεγαλύτερη προσφορά στην ιστορία της («Greatest Deal Ever»).

Οι ταξιδιώτες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε 35 λιμάνια αναχώρησης σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Χαϊφα στο Ισραήλ και της La Romana στη Δομινικανή Δημοκρατία. Το πρώτο εναλλάσσεται με την Civitavecchia το χειμώνα του 2023 και θα είναι το λιμάνι επιβίβασης ή αποβίβασης για τις Μεσογειακές κρουαζιέρες με άλλες χώρες προορισμού όπως η Ελλάδα, η Ιταλία, η Τουρκία και η Κύπρος.

Από τη La Romana θα εκκινούν χειμερινές κρουαζιέρες το 2024 με επιστροφή μέσω της νότιας Καραϊβικής, στις οποίες η NCL θα κάνει προσεγγίσεις σε διαφορετικό λιμάνι καθημερινά.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ακόμα κρουαζιέρες 12 ημερών από το Τόκιο προς το Seward της Αλάσκας, τον Απρίλιο του 2024.

Οι ταξιδιώτες που κάνουν κράτηση από τις 16 Νοεμβρίου έως τις 9 Δεκεμβρίου 2021 λαμβάνουν έκπτωση 35% σε όλες τις κρουαζιέρες και τα πακέτα Fly & Cruise, καθώς και δωρεάν αναβαθμίσεις έναντι 99 ευρώ το άτομο (για κρουαζιέρες επτά ημερών).

 

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα