Στον Πειραιά «βαπτίστηκε» το νέο πλοίο της Silversea Cruises

03 Aug 2021, 13:37 | ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ

Χριστίνα Λαΐνοπούλου

Στον Πειραιά «βαπτίστηκε» το νέο πλοίο της Silversea Cruises

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

H Silversea Cruises βάφτισε επισήμως το νεότερο πλοίο της, Silver Moon, σε τελετή που πραγματοποιήθηκε στο λιμάνι του Πειραιά.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν ο πρόεδρος της μητρικής της Silversea Cruises, Royal Caribbean Group, Richard Fain, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Silversea Cruises, Roberto Martinolu, ο γενικός διευθυντής του τμήματος εμπορίου πλοίων της Fincantieri, Luigi Matarazzo και ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης.

Ο αιδεσιμότατος π. Ιωάννης Πάτσης, αντιπρόεδρος της φιλανθρωπικής οργάνωσης Caritas Hellas, πραγματοποίησε τη παραδοσιακή τελετή για το πλοίο και η νονά του πλοίου, οινοποιός Gaia Gaja, έσπασε το παραδοσιακό μπουκάλι σαμπάνιας. Οι επισκέπτες παρακολούθησαν την τελετή σε οθόνες μέσα στο πλοίο, και η τελετή μεταδόθηκε και μέσω του διαδικτύου.

Το Silver Moon είναι το δεύτερο κρουαζιερόπλοιο της σειράς Muse, με χωρητικότητα 596 επιβατών. Το πλοίο περιλαμβάνει ανακαινισμένους δημόσιους χώρους και προσφέρει υπηρεσία μπάτλερ σε όλες τις κατηγορίες σουίτας.

Το πλοίο είναι επίσης ένα από τα έξι της Silversea, μαζί με τα Silver Muse, Silver Origin, Silver Shadow, Silver Whisper και Silver Explorer, που λαμβάνουν Πιστοποίηση Πρόληψης Λοιμώξεων στη Ναυτιλιακή Βιομηχανία από την DNV. Το πιστοποιητικό είναι ένδειξη ότι μια εταιρία εφαρμόζει λεπτομερές σχέδιο λειτουργίας για την πρόληψη, τον έλεγχο και την καταστολή των λοιμώξεων.

Το πλοίο θα εκτελεί κρουαζιέρες στα ελληνικά νησιά από το λιμάνι του Πειραιά και στις 23 Σεπτεμβρίου θα αναχωρήσει για επταήμερη κρουαζιέρα στη Βενετία.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα