Seabourn: Πολυτελείς κρουαζιέρες στα ελληνικά νησιά από τις 3 Ιουλίου

08 Apr 2021, 13:28 | ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ

TornosNews.gr

Seabourn: Πολυτελείς κρουαζιέρες στα ελληνικά νησιά από τις 3 Ιουλίου

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Η εταιρία πολυτελών κρουαζιέρων Seabourn και η ελληνική κυβέρνηση σχεδιάζουν την επανεκκίνηση της κρουαζιέρας στη Μεσόγειο με μια σειρά δρομολογίων με επιστροφή στην Αθήνα, τα οποία ξεκινούν στις 3 Ιουλίου του 2021.

Το Seabourn Ovation θα πραγματοποιεί επταήμερες κρουαζιέρες στα ελληνικά νησιά. Οι κρατήσεις θα ανοίξουν στις 12 Απριλίου και θα είναι διαθέσιμες αποκλειστικά σε πλήρως εμβολιασμένους ταξιδιώτες. Αυτό σημαίνει ότι οι ταξιδιώτες θα πρέπει να έχουν κάνει την τελευταία δόση εγκεκριμένου εμβολίου τουλάχιστον 14 ημέρες πριν από την αναχώρηση. Για την επιβίβαση θα απαιτείται αποδεικτικό εμβολιασμού και των σχετικών ημερομηνιών.

Οι ταξιδιώτες θα μπορούν να κάνουν κράτηση και για κρουαζιέρες 14 ημερών που συνδυάζουν δύο διαφορετικά επταήμερα ταξίδια. Το ένα δρομολόγιο περιλαμβάνει προσεγγίσεις στον Άγιο Νικόλαο, στη Ρόδο, στη Μύκονο, στο Ναύπλιο αλλά και στη Λεμεσό και το άλλο στην Πάτμο, στη Ρόδο, στη Σαντορίνη, στις Πέτσες και στην Πάφο. Κάθε δρομολόγιο περιλαμβάνει μια ολόκληρη ημέρα εν πλω.

Όπως δήλωσε ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης, ο τουρισμός αποτελεί ζωτικό κομμάτι της Ελληνικής Οικονομίας και τα σχέδια θέτουν σε προτεραιότητα την υγεία και την ασφάλεια ώστε να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη σε όλους τους ταξιδιώτες. Είμαστε βέβαιοι, τόνισε, ότι για άλλη μια φορά όλοι οι επισκέπτες σας θα έχουν τις καλύτερες εμπειρίες στην Ελλάδα δημιουργώντας αναμνήσεις μιας ζωής.

Είμαστε ευγνώμονες στην Ελλάδα που υποδέχεται το Seabourn πίσω στη Μεσόγειο αυτό το καλοκαίρι, δήλωσε ο Josh Leibowitz, πρόεδρος της Seabourn.

Οι επιβάτες της Seabourn θα χρειαστεί να συμμορφωθούν με όλα τα πρωτόκολλα υγείας που μπορεί να ισχύουν κατά την αναχώρησή τους. Οι επιβάτες θα πρέπει να ελέγχουν τακτικά τις ταξιδιωτικές απαιτήσεις τόσο για ταξίδια εσωτερικού όσο και για τα ταξίδια επιστροφής τους, καθώς οι πολιτικές αυτές συνεχίζουν να μεταβάλλονται.

Στις κρουαζιέρες θα εφαρμοστούν επιπλέον προληπτικά μέτρα υγιεινής σύμφωνα με το πρόγραμμα «Travel Safe» της εταιρίας, συμπεριλαμβανομένων ερωτηματολογίων επιτήρησης υγείας, υποχρέωσης μάσκας, κοινωνικής αποστασιοποίησης και ελέγχων πληρότητας στους εσωτερικούς χώρους καθώς και ενισχυμένης απολύμανσης των χώρων.

Η εταιρία επεξεργάζεται το πρόγραμμα εμπειριών έξω από τα λιμάνια προσέγγισης ενώ θα προσφέρει και ευέλικτες πολιτικές ακύρωσης.

Όσοι κάνουν κράτηση θα μπορούν να έχουν αεροπορικό εισιτήριο σε ανταγωνιστικές τιμές μέσω του προγράμματος FlightEase της Seabourn, το οποίο περιλαμβάνει δωρεάν μεταφορά από το αεροδρόμιο στο πλοίο. Οι ταξιδιώτες μπορούν επίσης να κάνουν κράτηση για ιδιωτική πτήση μέσω της Seabourn Private Air, η οποία παρέχει εμπιστευτικότητα και άνεση.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα