Η MSC ακύρωσε τις κρουαζιέρες στη Μεσόγειο με το Magnifica

06 Nov 2020, 13:27 | ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ

Χριστίνα Λαΐνοπούλου

Η MSC ακύρωσε τις κρουαζιέρες στη Μεσόγειο με το Magnifica

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Aναστέλλονται προσωρινά, από τις 8 Νοεμβρίου έως τις 18 Δεκεμβρίου, οι κρουαζιέρες της MSC στη Μεσόγειο με το πλοίο Magnifica, λόγω περιορισμών στην ελευθερία των ταξιδίων σε σημαντικές αγορές, όπως επισημαίνει η εταιρία κρουαζιέρας.

Το Magnifica ξεκίνησε τα ταξίδια του από τη Γένοβα στις 19 Οκτωβρίου, και στις προσεγγίσεις περιλαμβάνονταν τα λιμάνια Λιβόρνο (Φλωρεντία, Πίζα), Μεσίνα (Σικελία), Πειραιά, Κατακόλου, Βαλέτα, Civitavecchia, με επιστροφή στη Γένοβα.

Η κρουαζιέρα των Χριστουγέννων θα πραγματοποιηθεί και το πλοίο θα συνεχίσει τα ταξίδια 10 διανυκτερεύσεων στη δυτική και ανατολική Μεσόγειο μέχρι τον Απρίλιο. Οι προγραμματισμένες παγκόσμιες κρουαζιέρες του 2021 ωστόσο θα ακυρωθούν λόγω του ότι τα περισσότερα λιμάνια του δρομολογίου δεν είναι διαθέσιμα, όπως επισημαίνει η εταιρία.

Ωστόσο, οι προγραμματισμένες κρουαζιέρες 7 διανυκτερεύσεων με το Grandiosa στη δυτική Μεσόγειο, με αναχώρηση από τη Γένοβα, θα πραγματοποιηθούν κανονικά. Τα μέτρα ασφάλειας έχουν ενισχυθεί και πάλι λόγω της αύξησης των κρουσμάτων κορωνοϊού. Όλοι οι επιβάτες θα περνούν από τεστ για δεύτερη φορά κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας ενώ το πλήρωμα θα περνά από τεστ σε εβδομαδιαία βάση.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα