TUI Cruises: Πρόωρο τέλος κρουαζιέρας στην Ελλάδα για 2 Γερμανούς επιβάτες λόγω παραβίασης των κανονισμών

23 Sep 2020, 11:11 | ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ

Χριστίνα Λαΐνοπούλου

TUI Cruises: Πρόωρο τέλος κρουαζιέρας στην Ελλάδα για 2 Γερμανούς επιβάτες λόγω παραβίασης των κανονισμών

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Σε πρόωρη διακοπή της κρουαζιέρας τους στην Ελλάδα με την TUI Cruises και στην επιστροφή τους στο σπίτι, οδηγήθηκαν δύο Γερμανοί επιβάτες, καθώς αρνήθηκαν να συμμορφωθούν με τους αυστηρούς κανονισμούς του προγράμματος κατά τις περιηγήσεις στην ξηρά.

Σύμφωνα με το portal Moin.de, oι δύο τουρίστες, οι οποίοι ταξίδευαν με το κρουαζιερόπλοιο Mein Schiff 6, κατά την αποβίβασή τους στον Πειραιά, δεν συμμορφώθηκαν με τον κανονισμό που ισχύει για τις περιηγήσεις ξηράς, να μην απομακρύνονται από την ομάδα ταξιδιωτών.

Οι δυο ταξιδιώτες, οι οποίοι απομακρύνθηκαν από την ομάδα μετά την αποβίβαση των επιβατών στον Πειραιά, βρέθηκαν αντιμέτωποι με την άρνηση της εταιρίας να επιβιβαστούν και πάλι στο κρουαζιερόπλοιο.

Αυτό επιβεβαιώνεται από εκπρόσωπο της TUI Cruises ο οποίος ανέφερε τα εξής: Δυστυχώς δεν ήμασταν σε θέση να επιτρέψουμε την επιβίβαση 2 ταξιδιωτών μετά την αποβίβαση στον Πειραιά επειδή είχαν απομακρυνθεί από την ομάδα κατά τη διάρκεια της περιήγησης. Ο εκπρόσωπος της εταιρίας δήλωσε ακόμη ότι όλοι οι ταξιδιώτες με κρατήσεις περιηγήσεων ξηράς ενημερώνονται γραπτώς εκ των προτέρων ότι το κόνσεπτ υγείας και υγιεινής προς το παρόν δεν επιτρέπει την απομάκρυνσή τους.

Για τους 2 ταξιδιώτες, αυτό σήμαινε ότι η κρουαζιέρα τους είχε διακοπεί και ότι θα χρειαζόταν να επιστρέψουν στην πατρίδα τους. Ωστόσο ο εκπρόσωπος της εταιρίας δήλωσε ότι η TUI Cruises τους βοήθησε στην οργάνωση του ταξιδιού επιστροφής τους στη Γερμανία και διευκρίνισε ότι με τον τρόπο αυτό δεν υφίσταται κίνδυνος για τους υπόλοιπους επιβάτες που θα συνεχίσουν την κρουαζιέρα. 

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα