Cunard: Ακυρώνονται όλες οι κρουαζιέρες έως την Άνοιξη του 2021

26 Aug 2020, 11:30 | ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ

Χριστίνα Λαΐνοπούλου

Cunard: Ακυρώνονται όλες οι κρουαζιέρες έως την Άνοιξη του 2021

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Η θυγατρική της Carnival, Cunard, αποφάσισε να ακυρώσει όλες τις κρουαζιέρες για το υπόλοιπο του 2020.

Συγκεκριμένα, το πλοίο Queen Elizabeth θα παραμείνει ανενεργό έως και τις 25 Μαρτίου, όλα τα ταξίδια του Queen Mary 2 αναβάλλονται έως και τις 18 Απριλίου και το Queen Victoria θα επανέλθει στα ταξίδια μετά τις 16 Μαϊου. Επιπλεόν, τα προγράμματα κρουαζιέρας για το 2021 αλλάζουν.

Σύμφωνα με την εταιρία, ο λόγος για τον οποίο ελήφθη αυτή η απόφαση είναι οι ταξιδιωτικές συστάσεις της Βρετανίας και η μεγάλη περιπλοκότητα της λειτουργίας κρουαζιέρας λόγω της πανδημίας.

Δεν πιστεύουμε οτι υπάρχει λόγος να συνεχίσουμε τις κρουαζιέρες όπως προβλεπόταν στο τρέχον πρόγραμμα, δήλωσε ο πρόεδρος της εταιρίας, Simon Palethorpe.

Το Queen Elizabeth επέστρεψε στο Ην. Βασίλειο και εν όψει της συνεχιζόμενης αβεβαιότητςα για το άνοιγμα πολλών λιμανιών και χωρών, τα δρομολόγια που είχαν προγραμματιστεί για το 2021 δεν είναι πλέον εφικτά. Η εταιρία αναγκάζεται να ακυρώσει όλα τα ταξίδια στην Αυστραλία, την Ιαπωνία και την Αλάσκα με αναχώρηση από τις 26 Μαρτίου έως τις 13 Δεκεμβρίου του 2021. Αυτά, θα αντικατασταθούν από μια σειρά μικρότερων ταξιδίω στην Ευρώπη, διάρκειας 14 διανυκτερεύσεων, με αναχώρηση από το Σαουθάμπτον και με τις κρατήσεις να ανοίγουν στις 29 Σεπτεμβρίου.

Το Queen Mary 2 δεν θα πραγματοποιήσει την παγκόσμια κρουαζιέρα του 2021 και θα επανέλθει στο κλασικό αυτό δρομολόγιο την Άνοιξη του 2022. Η παγκόσμια κρουαζιέρα θα αντικαταστήσει όλα τα προγραμματισμένα ταξίδια του πλοίου με αναχώρηση από 3 Ιανουαρίου έως 3 Απριλίου 2022.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα