Η TripAdvisor θα προσφέρει και κρατήσεις κρουαζιέρας

09 Apr 2019, 12:19 | ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ

TornosNews.gr

Η TripAdvisor θα προσφέρει και κρατήσεις κρουαζιέρας

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

H TripAdvisor θα προσφέρει πλέον και κρατήσεις κρουαζιέρας, δίνοντας επίσης τη δυνατότητα στους χρήστες της να συντάσσουν και να διαβάζουν κριτικές για κρουαζιερόπλοια.

Η Cruise Critic, που ανήκει στην TripAdvisor, θα συνεχίσει να λειτουργεί ανεξάρτητα.

Η TripAdvisor Cruises θα περιλαμβάνει περιεχόμενο που έχουν δημιουργήσει οι ταξιδιώτες στη μορφή κριτικών και φωτογραφιών, σελίδων με προγράμματα πλοίων και προφίλ κρουαζιερόπλοιων με λεπτομερείς πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά και τα δρομολόγιά τους.

Οι χρήστες θα μπορούν να συγκρίνουν τιμές κρουαζιέρας και να κατατάσσουν τα αποτελέσματα αναζήτησης βάσει τύπου καμπίνας, τιμής και προγράμματος. Σύμφωνα με την πλατφόρμα, το περιεχόμενο αυτό περιλαμβάνει πάνω από 70.000 κρουαζιέρες.

Η προσθήκη της κρουαζιέρας θα βοηθήσει τους ταξιδιώτες να οργανώνουν και να κάνουν κράτηση με μεγαλύτερη ευκολία, με βοηθητικό στοιχείο τις κριτικές άλλων χρηστών και φωτογραφίες από εκατομμύρια μέλη της TripAdvisor, δήλωσε ο επικεφαλής της TripAdvisor για τις πτήσεις, κρουαζιέρες και ενοικιάσεις αυτοκινήτων, Bryan Saltzburg.

Οι κρατήσεις θα πραγματοποιούνται μέσω των συνεργατών της TripAdvisor, έναν συνδυασμό online τουριστικών γραφείων και εταιριών κρουαζιέρας.

Σύμφωνα με την πλατφόρμα, οι χρήστες της ενδιαφέρονται πολύ για κρουαζιέρες. Το 2018 το 32% των χρηστών της είχαν κάνει στο παρελθόν κρουαζιέρα και το 44% προβαίνει σε αγορές υπηρεσιών κρουαζιέρας.

Η TripAdvisor έχει 490 εκατ. μοναδικούς χρήστες μηνιαίως.

Βάσει στοιχείων από την παγκόσμια ένωση κρουαζιέρας, CLIA, η TripAdvisor τονίζει οτι η βιομηχανία της κρουαζιέρας αναπτύσσεται με ραγδαίους ρυθμούς, με εκτιμήσει για 30 εκατ. επιβάτες το 2019.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα