Peter Sommer: Περισσότερες κρουαζιέρες σε Κρήτη και Δωδεκάνησα το 2016

24 Nov 2015, 14:01 | ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ

TornosNews.gr

Peter Sommer: Περισσότερες κρουαζιέρες σε Κρήτη και Δωδεκάνησα το 2016

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Επιπλέον αναχωρήσεις σε 2 ταξίδια κρουαζιέρας που περιλαμβάνουν την Ελλάδα, προσφέρει στο πρόγραμμα του 2016 ο σπεσιαλίστας στα ταξίδια με αρχαιολογικό και πολιτιστικό ενδιαφέρον, Peter Sommer Travels.

Η εταιρία διαθέτει προγράμματα εκδρομών σε Τουρκία, Ελλάδα και Ιταλία, στις οποίες περιλαμβάνονται ξεναγήσεις πόλεων, εκδρομές στη ξηρά και κρουαζιέρες και απευθύνεται κάθε φορά σε γκρουπ 18 ατόμων το πολύ.

Τα γκρουπ συνοδεύονται από ειδικούς ξεναγούς που προέρχονται από σπουδές αρχαιολογίας, αρχαίας ιστορίας και τεχνών, και στόχο έχουν να εισάγουν τον επισκέπτη στην ιστορία των αρχαίων αυτοκρατοριών, προσφέροντας μια ευκαιρία να απολαύσει κανείς τη μαγεία του πολιτισμού τους, το φαγητό και το κρασί.

Για το 2016 έχουν προγραμματιστεί διπλές αναχωρήσεις, μεταξύ άλλων, και για τα προγράμματα εκδρομών που αφορούν την Ελλάδα. Αυτά είναι τα εξής:

Εξερεύνηση της Κρήτης | εκδρομή 13 ημερών στο μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας, που κάποτε ήταν η καρδιά του Μινωικού πολιτισμού. Νέα αναχώρηση προγραμματίζεται για τις 11 Οκτωβρίου του 2016.

Κρουαζιέρα στα Δωδεκάνησα | κρουαζιέρα 15 ημερών επάνω σε παραδοσιακό ξύλινο ιστιοφόρο, ταξίδι από τη Σάμο και όλα τα Δωδεκάνησα έως τη Ρόδο. Ανχωρήσεις στις 4 Ιουνίου και στις 4 Σεπτεμβρίου του 2016.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα