Premium υπηρεσίες μετακίνησης με το Vito Tourer Dark Edition

20 May 2021, 09:25 | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ

Premium υπηρεσίες μετακίνησης με το Vito Tourer Dark Edition

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Ο τουρισμός άνοιξε. Οι πρώτοι επισκέπτες κατέφτασαν στη χώρα μας με σκοπό να χαλαρώσουν και να απολαύσουν τις ομορφιές του τόπου μας μετά από τόσους μήνες καραντίνας.

Για τους επαγγελματίες των τουριστικών μεταφορών που αναζητούν άμεση λύση αλλά δε θέλουν να κάνουν συμβιβασμούς στην ποιότητα και την ασφάλεια, η Mercedes-Benz προσφέρει την ιδανική πρόταση.

Το Vito Tourer Dark Edition, το εννιαθέσιο που αναβάθμισε το επίπεδο εξυπηρέτησης, είναι άμεσα διαθέσιμο με ένα πλήθος νέων χαρακτηριστικών και πλούσιο εξοπλισμό σε προνομιακή τιμή.

Η έκδοση Dark Edition δίνει έμφαση στον premium χαρακτήρα του ήδη αναγνωρισμένου οχήματος. Διατίθεται αποκλειστικά σε μαύρο μεταλλικό χρώμα Obsidian ενώ οι προφυλακτήρες και τα καλύμματα των καθρεπτών είναι βαμμένα στο χρώμα του αμαξώματος. Για την ταχύτερη και πιο άνετη πρόσβαση στο εσωτερικό του οχήματος, διαθέτει δύο πλαϊνές συρόμενες πόρτες, αριστερά και δεξιά.

Στο εσωτερικό του οχήματος, η επένδυση από μαύρο, τεχνητό δέρμα προσδίδει ακόμα μεγαλύτερη αίσθηση πολυτέλειας, ενώ τα καθίσματα μπορούν να προσαρμόζονται σε κάθε απαίτηση χρήσης με τη δυνατότητα αντιστροφής της μεσαίας σειράς. Την ίδια στιγμή, το σύστημα κλιματισμού TEMPMATIC με επιπρόσθετη μονάδα κλιματισμού χώρου επιβατών φροντίζει για τη διατήρηση της ιδανικής θερμοκρασίας.

Ο χώρος αποσκευών είναι εντυπωσιακά ευρύχωρος και χάρη στις πρακτικές δυνατότητες αποθήκευσης, τα πάντα βρίσκουν τη θέση τους. Έτσι, όχι μόνο μπορεί να μεταφέρει έως και εννέα επιβάτες, αλλά ταυτόχρονα προσφέρει άπλετο χώρο για τις αποσκευές τους.

Το Vito Tourer Dark Edition είναι εξοπλισμένο με πλειάδα συστημάτων ασφαλείας και υποβοήθησης όπως το σύστημα υποβοήθησης κατά των πλευρικών ανέμων CROSSWIND ASSIST, το σύστημα ανίχνευσης προσοχής ATTENTION ASSIST και το σύστημα υποβοήθησης εκκίνησης σε ανηφόρα HILL-START ASSIST.

Τέλος, δε θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στον αποδοτικό τετρακύλινδρο κινητήρα diesel, κυβισμού 1.749cc και απόδοσης 102hp προδιαγραφών Euro 6d-temp, που διασφαλίζει ταυτόχρονα χαμηλή κατανάλωση και υψηλή απόδοση, προσφέροντας την απόλυτη οδηγική εμπειρία.

Με τις χρηματοδοτικές προτάσεις της Mercedes-Benz Ελλάς, η απόκτηση του Vito Tourer Dark Edition είναι σήμερα πιο εύκολη από ποτέ. Οι επαγγελματίες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα στο πρόγραμμα DriveNOW PayLATER, με άτοκη περίοδο χάριτος 6 μηνών και προνομιακό επιτόκιο από 5,5%, ή το ευέλικτο πρόγραμμα χρηματοδότησης εποχικών δόσεων, με δυνατότητα μηδενικών δόσεων τους μήνες με χαμηλή επιχειρηματική δραστηριότητα.

Το Vito Tourer Dark Edition σας περιμένει στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Διανομέων Mercedes-Benz, ετοιμοπαράδοτο και σε προνομιακή τιμή.

Περισσότερες πληροφορίες: www.mb4.me/VitoDark

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα