Ο Αλέξανδρος Χανδρής επενδύει στα υδροπλάνα και στην Hellenic Seaplanes

18 Jun 2015, 21:36 | ΑΚΤΟΠΛΟΪΑ

TornosNews.gr

Ο Αλέξανδρος Χανδρής επενδύει στα υδροπλάνα και στην Hellenic Seaplanes

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Μετά την όμιλο Globiled δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στη Hellenic Seaplanes ο Όμιλος Χανδρή. 

Ο κλάδος των υδροπλάνων αποτελεί το νέο μεγάλο «στοίχημα» για τον Αλέξανδρο Χανδρή. Ο γνωστός επιχειρηματίας, το όνομα του οποίου είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τη ναυτιλία και την ενέργεια, ανακοίνωσε τη συμμετοχή του στο επενδυτικό σχήμα της Hellenic Seaplanes αναγνωρίζοντας τις προοπτικές ανάπτυξης που υπάρχουν στον τομέα των υδατοδρομίων στη χώρα μας. 

Ο κύριος Χανδρής είναι το νέο μέλος που εντάσσεται επίσημα στην οικογένεια της Hellenic Seaplanes και αναμένεται να επενδύσει στη δημιουργία υδατοδρομίων, αρχικά στη Χίο, την ιδιαίτερη πατρίδα του, τα Ψαρρά και τις Οινούσες. Σε σχετική δήλωση του ανέφερε «Είμαστε σίγουροι ότι η Ελλάδα τα επόμενα χρόνια θα έχει τεράστια δυναμική στην προσέλκυση του παγκόσμιου τουρισμού και σκοπεύουμε να είμαστε ένα μέρος του μηχανισμού που θα βοηθήσει στην τουριστική ανάπτυξη της χώρας»

Η υπογραφή συμφωνίας της Hellenic Seaplanes με την NRG, εταιρεία ενέργειας συμφερόντων της οικογένειας Χανδρή, αποτελεί ψήφο εμπιστοσύνης σε αυτή την κρίσιμη οικονομικά περίοδο για τη χώρα και έρχεται σε συνέχεια της συνεργασίας που υπεγράφη με τη GlobiLed, ηγέτιδα εταιρεία στον κλάδο του led στην ελληνική αγορά με παρουσία σε 13 χώρες του εξωτερικού.

Η NRG δραστηριοποιείται από το 2012 στον τομέα της ηλεκτρικής ενέργειας έχοντας ως κύριο αντικείμενο την Προμήθεια ηλεκτρικής ενέργειας προς μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους καθώς και μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Επιπρόσθετα, η NRG δραστηριοποιείται δυναμικά στην Εμπορία Ηλεκτρικής Ενέργειας (electricity trading) στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιανατολικής Ευρώπης. Πρόκειται για μια από τις ταχύτερα  αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις του κλάδου που χρόνο με το χρόνο κερδίζει σημαντικό μερίδιο στην εγχώρια αγορά.

Όπως τόνισε ο Πρόεδρος της εταιρείας NRG, Αναστάσιος Λωσταράκος, η δυναμική είσοδος της Hellenic Seaplanes στην Ελληνική Αγορά αναμένεται να δώσει ουσιαστική ώθηση στην αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της χώρας, ενώ ταυτόχρονα δημιουργούνται σημαντικές ευκαιρίες περαιτέρω ανάπτυξης της συνεργασίας των δύο εταιρειών.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα