Η Ryanair ανέστειλε τις πτήσεις στο Τελ Αβίβ λόγω υψηλού κόστους του αεροδρομίου

29 Feb 2024, 11:27 | ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

TornosNews.gr

Η Ryanair ανέστειλε τις πτήσεις στο Τελ Αβίβ λόγω υψηλού κόστους του αεροδρομίου

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Η Ryanair ανέστειλε τις πτήσεις προς το Ισραήλ λιγότερο από ένα μήνα μετά την επανέναρξη τους, λόγω του ακριβού κόστους στο αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ.

Ο αερομεταφορέας χαμηλού κόστους επανεκκίνησε τις πτήσεις προς το διεθνές αεροδρόμιο Ben Gurion από μέρη της Ευρώπης την 1η Φεβρουαρίου μετά από μακρά αναστολή λόγω της σύγκρουσης στη Γάζα.

Ωστόσο, η Ryanair διέκοψε ξανά τις πτήσεις την Τρίτη και είπε ότι θα παραμείνουν σε αναστολή έως ότου το αεροδρόμιο ανοίξει ξανά έναν ειδικό τερματικό σταθμό για πτήσεις χαμηλού κόστους.

Η αεροπορική εταιρεία είπε ότι απέστειλε επιστολή στο αεροδρόμιο καλώντας την να επιβεβαιώσει πότε θα ανοίξει ξανά ο τερματικός σταθμός 1, «πράγμα που θα επιτρέψει στη Ryanair να συνεχίσει την πώληση πτήσεων χαμηλού ναύλου από και προς το Τελ Αβίβ».

Ο διευθύνων σύμβουλος Έντι Γουίλσον τόνισε ότι η Ryanair επιθυμεί να υποστηρίξει το διεθνές αεροδρόμιο Ben Gurion και την ανάκαμψη των αεροπορικών ταξιδιών από/προς το Ισραήλ, αλλά δεν μπορεί να το κάνει αυτό, ζητώντας από τους επιβάτες της να πληρώσουν υψηλότερους ναύλους.

Η εταιρεία κάλεσε ξανά το διεθνές αεροδρόμιο Ben Gurion να επιβεβαιώσει μια ημερομηνία κατά την οποία θα ανοίξει ξανά η χαμηλότερη τιμή του τερματικού σταθμού 1.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα