American Airlines | Εποχιακές πτήσεις Αθήνα- Νέα Υόρκη και Αθήνα- Σικάγο τον Μάιο και Ιούνιο

24 Mar 2023, 10:42 | ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

TornosNews.gr

American Airlines | Εποχιακές πτήσεις Αθήνα- Νέα Υόρκη και Αθήνα- Σικάγο τον Μάιο και Ιούνιο

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Η American Airlines θα επαναλάβει μια σειρά από εποχικές πτήσεις από την Ευρώπη προς τις ΗΠΑ κατά τη διάρκεια του Απριλίου, Μαΐου και Ιουνίου.

Ειδικότερα, οι πτήσεις θα είναι από 8  ευρωπαϊκές πόλεις προς τις ΗΠΑ, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνεται και η Αθήνα, με τα δρομολόγια τον Μάιο Αθήνα- Νέα Υόρκη και τον Ιούνιο Αθήνα- Σικάγο.

Ο Kyle Mabry, επιχειρησιακός και εμπορικός αντιπρόεδρος της American στην περιοχή της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής (EMEA) και Ασίας- Ειρηνικού (APAC), εξέφρασε τη χαρά του γιατί η American Airlines μπορεί να μεταφέρει ακόμη περισσότερους επιβάτες πέρα ​​από τον Ατλαντικό αυτό το καλοκαίρι. "Είμαστε ευτυχείς που μπορούμε να καλύψουμε την αυξανόμενη ζήτηση για πτήσεις προς τις ΗΠΑ από την Ευρώπη.

Το περασμένο καλοκαίρι μας έδειξε ότι τα ταξίδια βρίσκονται ψηλά στις προτεραιότητες των ανθρώπων, με τις καλοκαιρινές αποδράσεις να αποτελούν βασικό σημείο αναφοράς κάθε χρόνο, τόνισε. Φέτος, η εταιρεία παρέχει επιπλέον 14% πτήσεις, συμβάλλοντας στην περαιτέρω καθιέρωση της American ως κορυφαίου αερομεταφορέα των ΗΠΑ στην Ευρώπη, είπε.

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα