Kuwait Airways: Νέες συνδέσεις με Αθήνα και Μύκονο το 2023, «λόγω αυξημένης ζήτησης»

07 Feb 2023, 12:02 | ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Χριστίνα Λαΐνοπούλου

Kuwait Airways: Νέες συνδέσεις με Αθήνα και Μύκονο το 2023, «λόγω αυξημένης ζήτησης»

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

20 νέους προορισμούς προσθέτει στο πρόγραμμα πτήσεων του 2023 η αεροπορική εταιρία Kuwait Airways, ανάμεσα στους οποίους είναι η Μύκονος και η Αθήνα.

Ειδικότερα, ο αερομεταφορέας θα προσφέρει μία εβδομαδιαία πτήση, κάθε Παρασκευή, προς την Αθήνα, και δύο εβδομαδιαίες πτήσεις, κάθε Κυριακή και Τετάρτη προς τη Μύκονο.

Οι πτήσεις προς τους 20 νέους προορισμούς θα ξεκινήσουν τον Ιούνιο και οι προορισμοί αυτοί επιλέχθηκαν βάσει των οδηγιών του Διοικητικού Συμβουλίου για επέκταση του δικτύου δρομολογίων της KAC σε προορισμούς με υψηλή ζήτηση από τους ταξιδιώτες.

Η εταιρία θα παρέχει υπηρεσίες αυτοκινήτων λιμουζίνας από τα τέλη Φεβρουαρίου για διακεκριμένες ταξιδιωτικές κατηγορίες. Οι επιβάτες θα πρέπει να κάνουν κράτηση για την εξερχόμενη πτήση μέσω του ιστότοπου ή της εφαρμογής της Kuwait Airways, 48 ​​ώρες πριν από την αναχώρηση του ταξιδιού τους. Επιπλέον, θα αποστέλλεται ιδιωτικό αυτοκίνητο στο σπίτι τους, το οποίο θα τους μεταφέρει στο αεροδρόμιο. Κατά την άφιξη, ο επιβάτης μπορεί να ζητήσει αυτοκίνητο στο αεροδρόμιο, για να τον μεταφέρει από το αεροδρόμιο στο σπίτι του.

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα